آیا حصروراثت محدود یا نامحدود باید بگیرم تا بتوانم با گواهی حصروراثت درخواست اثبات مالکیت و انتقال سند بنام خودم انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۵ #32885647

درصورتیکه متوفی هیچ ملکی نداشته باشد.ووراث همکاری نکنند.فقط زمینی که به من بصورت خط عادی فروخته شده یندس بنام متوفی میباشد.لطفا بفرمائید آیا حصروراثت محدود یا نامحدود باید بگیرم تا بتوانم با گواهی حصروراثت درخواست اثبات مالکیت و انتقال سند بنام خودم انجام دهم.با توجه به اینکه هیچ ملکی بنام متوفی نیست آیا از دارایی فرم۱۸یا فرم۱۹باید گرفته شود؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حصر وراثت نامحدود بگیرید

سلام.درخواست انحصار ورثه متوفی از شورای حل اختلاف بگیرید....

سلام
حصر وراثت نامحدود

سلام حصروراثت نامحدود را دریافت کنید

با سلام،انحصار وراثت نامحدود اخذ نمایید.

می تونید درخواست انحصار ورثه متوفی رو به عنوان ذی نفع از شورای حل اختلاف بگیرید

با درود حصر وراثت نامحدود اخذ نمایید