آیا میتوانم در نیرو زمینی ارتش استخدام شوم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۷۷ #32841053

با سلام و خسته نباشید. بنده در آخرای سن ۱۴ سالگی به جرم سنگ چینی روی ریل قطار دستگیر شدم. اما چون کار بنده از روی نادانی بوده قاضی از بنده حمایت کرد و گفت طفل بوده. یکی از زیر دستان رئیس ریلی راه آهنی شمال شرق گفتند تا ۱۷٫۵ متری ریل نباید دیده بشوید.و برای بنده پرونده سازی هم شد.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام.نباید مشکلی وجودداشته باشد

مشکلی نخواهد بود دوست عزیز.

مشکلی برای شما ایجاد نمی گردد و میتوانید استخدام شوید.

درود بر شما ، به زعم بنده مساله ای جهت ممانعت استخدام وجود ندارد.

مشکل خاضی وجود ندارد ....

با سلام سوء پیشینه محسوب نمی گردد و مشکلی برایتان دراین زمینه ایجادنخواهد شد

با سلام بلی مشکلی براتون نخواهد بود