با توجه به اینکه وضعیت مالی خانواده من خوب و خودم تحصیلکرده هستم میزان نفقه چقدر تخمین زده میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #32834672

سلام وقت بخیر
همسرم الزام به تمکین گرفته و من اعتراض زدم حکم تایید شد. اجراییه صادر شده من لایحه گذاشتم که آماده تمکینم، خونه و اسباب تهیه کن. الان ۱۵ روز میگذره، هیچ خبری نشده، من قصد دارم اظهارنامه بدم. اگر بعد از چند روز جوابی دریافت نکردم میتونم به عنوان ترک انفاق ازش شکایت کنم؟
در حکم الزام به تمکین در دادگاه تجدیدنظر که تیرماه بود قاضی در حکم عنوان کرد که اجرای تمکین از این زمان انجام میشه و مربوط به ناشزه بودن زوجه در گذشته نیست. در حال حاضر همسرم مهرماه تقاضای اجراییه کرده و این بین تقریبا ۳ ماه در قبل و ۳ ماه الان من نفقه نداشتم. اگر اظهارنامه رو جواب نده و من تقاضای نفقه کنم نفقه ماه های قبل از حکم و بعد رو باید بپردازه؟ با توجه به اینکه وضعیت مالی خانواده من خوب و خودم تحصیلکرده هستم میزان نفقه چقدر تخمین زده میشه؟ و اینکه اگر نفقه رو هم پرداخت نکنه زندانی میشه یا مثل مهریه زندانی شدن نداره؟ ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله در صورت عدم پرداخت نفقه توسط ایشان می توانید خواستار صدور حکم جلب ایشان شوید
اما تعیین میزان نفقه صرفا توسط دادگاه صورت خواهد گرفت

باسلام ووقت بخیر
اگر محرز شود که ایشون نفقه را پرداخت نکرده است بله باید پرداخت شود مبلغ نفقه را کارشناس دادگستری براساس شان زن مشخص میکند /و زوج موظف است پرداخت کند و درصورت عدم توان مالی قابل تقسیط می باشد .