آیا دارنده دسته چک می تواند به دلیل امضا نداشتن آن چک اعلام سرقت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۹ #32764069

درود من از کارفرمای خود به دلیل بیمه نکردن بنده، به اداره کار شکایت کردم، که به نتیجه ای نرسید و کارفرما به وکیلش چکی را داده بود که ما ضمن دریافت اون چک سندی رو امضا زدیم که تمامی حقوق خود را دریافت نموده ایم و حق هر شکایتی را از خود سلب می کنیم به هنگام مراجعه به بانک، متوجه شدم که این چک امضا ندارد و فاقد اهتبار هست. و چک را به منشی وکیل کارفرما تخویل دادم تا بعدا امضا شده آن را تحویل بگیرم آیا دارنده دسته چک می تواند به دلیل امضا نداشتن آن چک اعلام سرقت کند و من را متهم به سرقت چک کند؟ ممنون

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . نداشتن امضا دلیل بر سرقتی بودن چک و ادعایی در این خصوص نمی باشد . در خصوص امضا نیزحتی اگر کارفرما رسیدی با اثر انگشت کارگر مبنی بر اقرار به دریافت حقوق داشته باشد کافی نیست و باید از طریق رسید بانکی ثابت کند حقوق شما را کاملا پرداخت کرده است

سلام
نداشتن امضا دلیل بر مسروقه بودن چک نیست.

با سلام
هر چند که هر شخصی میتواند ادعایی برای خود داشته باشد اما این امر دلیلی بر اثبات مجرمیت از سوی کسی نخواهد بود بایستی ادعای خود را اثبات نماید
اگر امضاء روی برگه ای را که وکیل از شما اخذ نموده در آن برگه به شماره یا اخذ چک از سوی شما در قبال حقوق شما قید شده باشد نیز برای شما مانع قانونی پیش نخواهد امد

با سلام و احترام
خیر، صرف این ادعا سرقت را ثابت نمی‌کند
در مورد اینکه رسیدی مبنی بر دریافت تمام حقوق خود را امضا کرده اید نگران نباشید، طبق آخرین رای وحدت رویه حتی اگر کارفرما رسیدی با اثر انگشت کارگر مبنی بر اقرار به دریافت حقوق داشته کافی نیست و کارفرما باید از طریق رسید بانکی ثابت کند حقوق شما را کاملا پرداخت کرده است