یکی از وراث بابت شهادت حاضر است که فروخته به من حالا من میتوانم کاری انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۷ #32722838

باسلام .خسته نباشید بنده حدودا ۱۵ سال است که در یک واحد صنفی به اندازه ۱۰ مترمشغول به کارهستم که ۱۰ سال بعنوان اجاره دران بودم بعداز ان ۵سال پیش وقتی ملک توی طرح میفتاد صاحب مغازا که خانوم هست گفت میخاد بفروشه ولی پول من برای خرید کم بود که جمعا با پول پیش ۸۰ میلیون بهش دادم و در مشاور املاک قرار داد نوشتیم که من ۵سال دیگر بعنوان اجاره به ایشان اجاره دهم و بعداز ان مغازه مال من شود و طبق قرار ۵ سال تمام شده .متاسفانه قراردادی که بین مت بود گم کردم و وقتی به ایشان گم شدن برگه را گفتم ایشان الان زیر حرفش زده ومشاور املاک که قرار داد نوشتیم فراری است .توی این مدت تمام مالیاترا من پرداخت کردم . و پروانه کسب بنام بنده است . ویکی از وراث بابت شهادت حاضراست که فروخته به من . حالا من میتوانم کاری انجام دهم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با مدارک موجود برای اثبات معامله واقعه دادخواست دهید .

باسلام
با مراجعه به وکلادر سایت و جمع آوری مدارک و شهادت شهود انشالا به نتیجه میرسد

درود
براساس این مستندات و شهادت شاهد میتوانید ادعای خودرا اثبات نمایید

سلام و عرض ادب و احترام با شهادت شهود و انضمام اسنادی از قبیل : پرداخت مالیات و عوارض ها و سکوت مالک و ... میشه انشاالله به هدفتون برسین و نذارید حقتون ضایع بشه.‌
پیشنهاد میکنم برای اینکه یک دفاع عالی ارائه بشه حتما یک وکیل بگیرید تا خدای نکرده حقتون به خاطر عدم دفاع خوب و ناآگاهی در برخی موارد ضایع نشه

شهادت به انضمام سوگند و سایر مستندات می تواند موضوع را اثبات نماید

با سلام
قرارداد شما اجاره به شرط تملیک بوده و میتونید با شهادت شهود و فیش های واریزی دعواتون رو اثبات کنید

با درود به وسیله شهادت شهود و پرداخت مالیات و عوارض ها و سکوت مالک می‌توان به مقصود رسید و ادعای خویش را اثبات کرد
البته باید بتوانید خوب دفاع نمایید