آیا میتونم برای تخلیه آپارتمان اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۷ #32533159

سلام . شوهر بنده مدتی هست که فوت کرده یک آپارتمان داره که سند به نام خودش هست الان خواهرش اونجا ساکن هست . من یک پسر ۴ ساله دارم آیا میتونم برای تخلیه اپارتمان اقدام کنم؟ یک اپارتمان هم هست که سه دونگ سه دونگ بنام من و همسرم هست اون تکلیفش چی میشه میتونم بفروشم؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما اخذ گواهی حصر وراثت هم میتوانید نسبت به تخلیه اقدام نمایید و هم نسبت به اجرت المثل ایام تصرف میتوانید علیه طرف مقابل اقامه دعوی نمایید

با سلام. بله میتوانید اقدام کنید ولی ابتدا قبل از هر گونه اقدام قضایی با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی ،درخواست انحصار وراثت ثبت کنید.

باسلام
بله برای تخلیه ملک میتوانید اقدام کنید
اما قبل آن بایستی اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نمایید

سلام
با مراجعه به دادگاه (شورای حل اختلاف) فرم مخصوص «انحصار وراثت» را دریافت و اسامی افرادی که از متوفی ارث می‌برند را با مشخصات کامل و نسبت آنها با مرحوم در آن فرم درج می‌کنند به منظور این که وراث بتوانند سهم الارث خود را مطالبه و در آن تصرف کنند

پس از طی مراحل دریافت گواهی حصروراثت باید درخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید . با مشخص شدن سهم هریک از وراث امکان تعیین تکلیف به صورت موردی وجود خواهد داشت .

بعد از تعیین تکلیف سهم الارث میتوانید اقدام کنید

ابتدا باید مراحل انحصار وراثت و انتقال نسبت به سهم الرث خود را انجام دهید.