چطور وکالت بلاعزل بعد فوت هم برقرار باشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۷ #32438408

من به مادرم وکالت بلاعزل میدهم و قصد دارم اموالم بعد مرگم در صورت زنده بودن مادرم به او منتقل شود.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باطل می شود صلح نمایید

با سلام
عقد وکالت عقدی جایز است و موکل هر زمان بخواهد می تواند وکیل را عزل کند و وکیل نیز هر زمان بخواهد می تواند استعفا دهد مگر اینکه وکالت وکیل یا عدم عزل ( او ) در ضمن عقد لازمی شرط شده باشد .علاوه بر این بند ۳ ماده ۶۷۸ ق.م فوت و جنون هر یک از وکیل یا موکل را از موجبات منفسخ شدن عقد وکالت می داند.بهترین راه برای شما صلح عمری با حفظ منافع برای مصالح مادام الحیات مصالح با حق فسخ برای مصالح میباشد.

وکالت با فوت باطل می شود لذا بهتره انتقال ثبتی بشرط عمری بنامش بدهید

بهتر است صلح عمری به مادرتان انجام دهید چون وکالت با فوت بلافاصله باطل می گردد

سلام وقت بخیر
عقد وکالت به هرحال به موت احد طرفین منفسخ میشود در صورتی که قصد دارید اموالتان در آینده به مادرتان انتقال یابد میتوانید از طریق عقد صلح فرآیند انتقال مال را انجام دهید.

باسلام صلح عمری کنید

وکالت حتی وکالت بلاعزل با فوت احد طرفین منفسخ می شود، توصیه می شود اموال را در زمان حیات به ایشان منتقل یا صلح عمری کنید