شکایت از یک کانال تلگرامی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۴ #32392535

سلام وقت بخیر
من بدون اطلاع داخل کانالی برده شدم که زده بود مرتبط با بانک سینا هست و اگر ۲۵۰ نفر رو به کانال اضافه کنیم مبلغ ۵ میلیون واریز میشه. متاسفانه گول خوردم انجام دادم و سریع پیام اومد شماره کارت بدین واریز کنیم.
بعد پیام اومد هزینه ارایه خدمات ۱۵۰ هزار تومنه و شماره کارت دادن واریز کردم بعد ۶۸۸ تومن و همینطور این کار ادامه پیدا کرد تا واریزی من به سه میلیون و نیم رسید. نمیدونم چرا انجام دادم ولی بعدش پیام دادن تا چند ساعت دیگه واریز میشه.
واریز نشد دوباره پیام دادم چی شد گفتم دومیلیون و ۶۰۰ دیگه واریز کن تا ۴۰ ثانیه دیگه پول تو حسابته که دیگه ندادم. یه شماره پشتیبانی هم دادن و ایشون زنگ زد و اصرار که به خدا ما مال مردم خور نیستیم این پول رو بریز تا همین الان پولت رو واریز کنیم. من نریختم و دیگه هر چی پیام میدم خودشون میگن برو پلیس فتا شکایت کن.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
از طریق داسرای جرائم رایانه ای اقدام شود.

سلام جهت انجام امر اقدام به اقامه شکایت و پیگیری ان ازطریق دادسرای جرایم رایانه ای نمایید

به پلیس فتا مراجعه کنید.

با سلام از طریق دادسرا و پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

وقت بخیر
از طریق پلیس فتا قابلیت پیگیری دارد.

از طریق سایت پلیس فتا گزارش خود را منعکس کنید .

با سلام بله شما می‌توانید از طریق پلیس فتا شکایت کنید