آیا بیمه خسارت دیه رو پرداخت میکنه؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۳۴ #32187491

سلام..
من در خیابان فرعی با ماشین در حال حرکت بودم چهار راه رو رد کردم (روی خط عابر) یه موتور سوار از اصلی بهم برخورد کرد من‌ صحنه تصادف رو ترک کردم چون چنتا موتور سوار بودن و دیر وقت هم بود ترسیدم... بعد فهمیدم شکایت کردن و زخمی شدن و دیه میخوان.من بیمه و گواهی نامه دارم
من ماشینم نیمه کاره ول کردم و کامل درستش نکردم ترسیدم گفتم شاید برام بدتر شه یا بیمه برای پرداخت دیه اذیتم کنه...
ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه تا سقف تعهدات خود تکلیف به پرداخت خسارت دارد.

بادرودوسلام بیمه خسارت را تادیه می نماید.

بیمه ملزم به پرداخت خسارت خواهد بود لاکن مجازات شما تشدید خواهد شد

سلام بیمه خسارت را پرداخت میکند ....

با احترام اگر متواری شدید بهتر است خود را معرفی تا حبس برای شما در نظر گرفته نشود و دیه نیز باید پرداخت نمایید

درود
در صورتی که حضور خودروی شما و تقصیر شما در صحنه ی تصادف ثابت شود بیمه تا سقف تعهدات خود خسارات را تقبل می نماید لیکن به دلیل فرار شما ، مجازات وفق ماده۷۱۹قانون مجازات اسلامی تشدید خواهد شد .

با درود..
در اینخصوص بدون شک بیـمه خسارت وارده را تا سقف تعهدات خودرو خواهد پرداخت، لیکن اقدام شـما مبنی بر ترک و یا فرار از صحنه تصادف مطمئنا به ضـرر شما تمام خواهد شد و حسب مورد به مجازات حبس و یا جزای نقدی محکوم خواهید شد..