گرفتن چک از کارفرما شکایت به دیوان عدالت اداری رو سلب و ساقط میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #32173322

سلام.
رای هیئت حل اختلاف به مبلغ ۴ میلیون و ۷۲۰ هزار تومن صادر شد. من بابت سایر حقوق و مزایای دیگر میخواهم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم. اگر دادنامه هیئت حل اختلاف رو به اجرائیات بگذارم و بابت ان مبلغ از کارفرما چک بگیرم ایا گرفتن چک رضایت بی قید و شرط محسوب میشود و شکایت من رو از دیوان عدالت اداری سلب میکند؟ بهترین راهکار در اینگونه موارد چیست؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در یک متن جداگانه هدف از وصول چک را مشخص کنید و بنویسین نسبت به قسمتی از رای هست مشکلی نیست و نسبت به بقیه موارد اگر در دادخواست بدوی به اون اشاره کردین و خواسته شما بوده ولی رسیدگی نشه .بله اعتراض کنین

سلام
در این موارد ظاهر بر این است که وصول چک از کارفرما دلیل بر توافق با ایشان و مختومه نمودن پرونده است
مگر اینکه مشخص شود شما بخشی از رای را می خواسته اید اجرا کنید و راجع به بخش دیگراختلاف دارید که باید از طریق دیوان عدالت اداری رسیدگی شود

اولا اگه شما رای تجدید نظر مبلغ اونو بخواهی بگیری باید اجرائیه برای دادگاه محل کارفرمات بگیری منتهی به صدور حکم علیه کارفرما میشه نمیتونی اعتراض بزنی ولی اگه اعتراض داری اولا دقت کن مزایای قانونی که میگی ببین در دادخواست اولیه خودت مطرح شده یانه چون دوتا فرایند به وجود میاد
اولا اگه قاضی تجدید نظر لحاظ نکرده مراجعه کن اداره کار درخواست بده بر دیوان اگه در دادخواست خودت مطرح نکردی یا باید درخواست جدید بدی هیئت تشخیص