آیا نفقه بلافاصله بعد از اعلام همسرم مبنی بر اعلام آمادگی برای تمکین در اجرای احکام مجددا برقرار میشود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۰ #32086297

با سلام
از اجرای احکام نامه ای به بنده (زوج) دادند که به کلانتری محل ببرم و از آنجا به اتفاق افسر پاسگاه همسرم به منزل برگشته و اعلام تمکین صورت گیرد(چون در اجرای احکام گفت که تمکین میکند و باز میگردد). در کلانتری افسر مربوطه نبود، رئیس پاسگاه نامه دادگاه را گرفت و گفت تماس میگیریم، اکنون بعد از ۱۰ روز هنوز تماس نگرفته اند. سوال بنده از خدمت شما این است که:
در این شرایط با توجه به اینکه نامه از اجرای احکام مبنی بر اجرای حکم تمکین صادر شده و اجرائیات پاسگاه هنوز اقدامی نکرده و همسر من هم مراجعه نکرده و به شهرستان رفته، تکلیف چه میشود؟
آیا نفقه بلافاصله بعد از اعلام همسرم مبنی بر اعلام آمادگی برای تمکین در اجرای احکام مجددا برقرار میشود یا پس از صورتجلسه پاسگاه باید نفقه برقرار شود؟
وظیفه پیگیری برای اجرای احکام از طرف اجرائیات کلانتری با بنده است یا خانمم؟
اگر ما مراجعه نکنیم تصمیم دادگاه چه خواهد بود؟ و بعدا خانمم به اتهامات مرتبط با نفقه (ترک انفاق یا عدم پرداخت نفقه ) می تواند اقدام نماید؟

از لطف همه عزیزان سپاسگزارم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت احراز تمکین نفقه تعلق می گیرد

در صورت تحقق تمکین نفقه تعلق می

با احراز تمکین نفقه تعلق میگیرد

بله نفقه با اعلام آمادگی زوجه برای تمکین برقرار می شود.

با انجام عملی تمکین مستحق نفقه خواهد بود.

با سلام
با تمکین زوجه نفقه باید پرداخت شود

سلام به محض تمکین نفقه برقرار می شود جهت اجرای حکم از طریق کلانتری خودتان موضوع را پیگیری کنید