حکم جلب برادرم به دلیل مهریه صادر شده و محل اختفای ایشان را میدانم ایا برای بنده مشکلی به وجود می اید؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۰ #31616597

با سلام ،حکم جلب برادرم به دلیل مهریه صادر شده و ایشان در محلی زندگی میکند که من میدانم و گاها من هم پیش ایشان میمانم ،چند بار کلانتری به منزل پدر و من مراجعه کردند که موفق به دستگیری ایشان نشدندو من هم اعلام کردم خبری از ایشان ندارم، حال اگر در زمان دستگیری ایشان در منزل من باشند یا در یک مکان باشیم برای من مشکلی پیش می اید؟
ایا همسر برادرم میتواند مدعی شود که من برادرم را مخفی کرده ام؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای شماهیچ مشکلی پیش نمی اید

خیر برای شما مشکلی پیش نمیاد

باسلام خیربرای شمامشکلی پیش نمیاد

سلام وقت بخیر درجرائم کیفری مخفی کردن متهم جرم میباشد اما درمحکومیت های مالی موضوعیت ندارد

سلام و وقت بخیر
اصولا مخفی کردن شخص مجرم در بحث ارتکاب بزه و جرائم، واجد وصف مجرمانه در نظر میگیرند.در خصوص محکومان مالی اثبات اطلاع از مخفیگاه و انکار شخص همراه، عملا ممکن نخواهد بود چون فارغ از بحث اخلاقی،تکلیف قانونی برای شخص وجود ندارد که محکوم را معرفی نماید.
موفق باشید

بله این مخفی کردن ایشان دارای وصف مجرمانه برای شما میباشد.

مخفی کردن یا فراری دادن متهم یا مجرم طبق قانون مجازات اسلامی جرم بوده و هر کس به شخصی که به حکم قانون ارتکاب جرمی و به موجب قانون دستور دستگیری او داده شده، مخفی کند یا وسایل فرار وی را فراهم کند مجازات خواهد شد