میتوانم درخواست جریمه دیرکرد کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۸ #31378071

اپارتمانی خریداری کرده و با تاخیر ۶ ماهه ان را تحویل گرفته ام، ایا با وجود اینکه حدود ۸ ماه از تحویل ملک میگذرد همچنان

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه خسارت عدم تعهد پیش بینی شده باشد میتوانید هر زمان نسبت به طرح دعوی و مطالبه خسارت تاخیر اقدام نمایید

با سلام
اگر در قرارداد خسارتی برای دیر کرد تحویل قید شده است با استناد به شرط مزبور عمل نمایید و لا غیر زمانی‌که درقرارداد به صورت کتبی و یا به شکل شفاهی به مساله خسارت دیرکرد اشاره نشده باشد، مشتری به شرطی می‌تواند برای دریافت خسارت به دادگاه مراجعه کند که شخصا به تمام تعهدات خود پایبند بوده باشد. زمان تحویل ملک و میزان خسارت دیرکرد با نظر دادگاه و توافق طرفین تعیین می‌شود.

سلام و درود
برای طرح شکایت به متن قولنامه و یا مفاد قرارداد مراجعه نمایید

سلام
موضوع به مفاد تنظیمی در صورتجلسه تحویل شما دارد اگر آنجا ضمن اعلام رضایت نسبت به خسارات اقدام به تحویل کردید امکان مطالبه نخواهید داشت

با درود.دوست عزیز.سپری شدن ۸ماه از زمان تحویل ملک؛تاثیری در مطالبه ی خسارت تاخیر ندارد. ولی خسارت تاخیر تحویل مبیع را زمانی میتونی از فروشنده مطالبه کنی که اولا اگر در مبایعنامه شرط شده باشد که مثلا بابت هرروز تاخیر تحویل ؛ده هزارتومان خسارت به خریدار پرداخت نماید؛ دراینصورت قاضی نمیتواند کمتر ویا بیشتر ازاین مبلغ؛حکم کند.و اگر در مبایعنامه مبلغی بابت خسارت تاخیر تحویل ؛مبلغی شرط نشده باشد؛پس از ارسال اظهارنامه به فروشنده جهت تحویل؛وممانعت تسلیم مبیع از جانب فروشنده؛ با تقدیم دادخواست خسارت تاخیر مبیع؛ قاضی جهت تعیین وارزیابی میزان خسارت تاخیر تحویل ؛مراتب را به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع مینماید.

اگر در قرارداد پیش بینی پرداخت خسارات تاخیر تحویل شده باشد، همچنان قابل مطالبه است و گذشت چند ماه یا حتی چند سال از زمان تحویل باعث نمی شود حق شما برای طرح دعوی از بین برود. زیرا در این موارد مطابق قانون مرور زمان وجود ندارد.

با سلام ، نیاز به مطالعه و بررسی مفاد مبایعه نامه دارد ،
چنانچه موعد معینی برای تحویل آپارتمان مشخص شده و رعایت سایر شرایط ...امکان مطالبه خسارت وجود دارد.