مراحل قانونی برای وصول چک برگشتی چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #31082013

یک فقره چک دریافت نموده ام
اگر در سررسید نقد نشود و مجبور به برگشت زدن آن شوم،مراحل بعدی چه خواهد بود؟چه اقدامات قانونی باید انجام دهم که بتوانم به حقم برسم و اصولا جهت نقد نمودن چک می توانم امیدوار باشم.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت نقد نمودن چک ، دادخواست مطالبه وجه چک را مطرح کنید .

با سلام
بعداز برگشت چک و صدور گواهی عدم پرداخت شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک را بدهید ضمن اینکه میتوانید با تامین خواسته اموال وی را توقیف کنید
همچنین از طریق اجراییه ثبتی نیز میتوانید اقدام کنید

با سلام بعد از برگشت زدن چک و اخذ گواهی عدم پرداخت، برای وصول این چک شما دو راه صدور اجراییه ثبتی و طرح دادخواست حقوقی را پیش رو خواهید داشت. در روش اخیر حق خواهید داشت قبل از همه اموال طرف مقابل را با تقاضای تامین خواسته توقیف کنید.