آیا ابطال ابرا مهریه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۱۳۷ #30800458

سلام
من و همسرم طی توافقاتی به وکیلی که ایشون برام انتخاب کرده بود مراجعه کردیم که طی ان ۲دونگ از خونه و ماشین رو درعوض ۳۶۳ سکه مهریه به من می دادند. بعد حکم قاضی همسرم گفت تنها در صورت ابرا مهریه طلاق نمی دهد منم رفتم باهاش دفترخونه و فقط برا ی امضا سند من رو برد بالا امضا کردم و برگشتم.
دو روز بعد بهم گفت من پشیمون شدم و با همون توافق و حکمه قاضی بریم برا طلاق به وکیلت بگو با من هماهنگ بشه.منم به وکیلم گفتم با همون حکم و توافقات راضی به طلاق توافقی هستم و بدونه در نظر گرفتنه ابرا بقیه کارهارو پیگیری کنید.
چند روز بعد همسرم به بهانه ی مسجد رفت بیرون و دیر وقت برگشت، نگو با وکیلم رفتن دفتر ثبت طلاق و طلاق جاری شده، همسرم ازم پنهون کرده بود دو سه روز بعد طلاق و باهم زندگی می کردیم.حتی وکیلمم این موضوع رو بهم نگفته بود. تو متنه سند طلاق دو دانگ و ماشین ذکر شده ولی وکیلم اونجا توضیح داده که من موافقت می کنم بدونه دریافته اینها امضا کنم سند رو بعدا از مراجع قانونی پیگیری می کنیم.
حالا من دستم به هیچ جایی بند نیست۴ماهه طلاق گرفتیم و دسته خالی طلاقم داد با همکاری وکیلم. الانم ازدواج کرده، من چطوری می تونم ابطاله ابرا رو دربیارم بهم کلک زدن. کانون وکلا برا وکیل شکایت کردم ولی رای صادر نشده.

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون ملاحظه سند ، نمی توان درمورد ابطال ابراء نظر داد .
توضیحا اینکه ابراء اصولا قابل ابطال نیست

یعنی طبق توضیح مبهمی که تو سوال دادید . احتمال میدم مهریه شما همچنان پابرجاست

آن طوری که من متوجه شدم .ابطال ابراء مهریه نشده

سلام اظهار وکیل شما فط به منظور امضای سند است نه این که حق مالی شما ساقط شده باشد . بنابراین می توانید نسبت به حکم طلاق درخواست صدور اجرائیه مطرح کنید .

(تنها در صورت ابرا مهریه طلاق نمی دهد منم رفتم باهاش دفترخونه و فقط برا ی امضا سند من رو برد بالا امضا کردم و برگشتم. )

این جمله شما نشان می دهد شما به اختیار خودتان و در کمال صحت و سلامت عقل تمام مهریه خود را ابرا کرده اید. و از این بابت وکیل و شوهر شما کار خلافی انجام نداده اند.

(چند روز بعد همسرم به بهانه ی مسجد رفت بیرون و دیر وقت برگشت، نگو با وکیلم رفتن دفتر ثبت طلاق و طلاق جاری شده، همسرم ازم پنهون کرده بود دو سه روز بعد طلاق و باهم زندگی می کردیم.)

این را توجه داشته باشید که اگر نوع طلاقی که جاری شده است طلاق رجعی بوده باشد ، این که چند روز شوهر شما با شما زندگی کرده را شاید بتوانید به عنوان رجوع در نظر بگیرید.

(دو روز بعد بهم گفت من پشیمون شدم و با همون توافق و حکمه قاضی بریم برا طلاق)

این جمله شمار ا فریب داده متاسفانه زیرا اولا با همون حکم قاضی بریم برای طلاق به این معنی است که به استثنای ابرای مهریه ای که خودتان امضایش کرده اید

متاسفانه شما آن زمان که مهریه اتان را ابرا کردید همه چیز تمام شد. و مجدد خودتان رضایت برای طلاق دادید
....

تنها می توانید به عنوان مانور متقلبانه تقاضای خسارت کنید و الا اصل طلاق و ابرای مهریه پابرجاست

(تنها در صورت ابرا مهریه طلاق نمی دهد منم رفتم باهاش دفترخونه و فقط برا ی امضا سند من رو برد بالا امضا کردم و برگشتم. )

این جمله شما نشان می دهد شما به اختیار خودتان و در کمال صحت و سلامت عقل تمام مهریه خود را ابرا کرده اید. و از این بابت وکیل و شوهر شما کار خلافی انجام نداده اند.

(چند روز بعد همسرم به بهانه ی مسجد رفت بیرون و دیر وقت برگشت، نگو با وکیلم رفتن دفتر ثبت طلاق و طلاق جاری شده، همسرم ازم پنهون کرده بود دو سه روز بعد طلاق و باهم زندگی می کردیم.)

این را توجه داشته باشید که اگر نوع طلاقی که جاری شده است طلاق رجعی بوده باشد ، این که چند روز شوهر شما با شما زندگی کرده را شاید بتوانید به عنوان رجوع در نظر بگیرید.

(دو روز بعد بهم گفت من پشیمون شدم و با همون توافق و حکمه قاضی بریم برا طلاق)

این جمله شمار ا فریب داده متاسفانه زیرا اولا با همون حکم قاضی بریم برای طلاق به این معنی است که به استثنای ابرای مهریه ای که خودتان امضایش کرده اید

متاسفانه شما آن زمان که مهریه اتان را ابرا کردید همه چیز تمام شد. و مجدد خودتان رضایت برای طلاق دادید

تنها می توانید به عنوان مانور متقلبانه تقاضای خسارت کنید و الا اصل طلاق و ابرای مهریه پابرجاست