مادر برای گرفتن حضانت چکار میتونه انجام بده؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۷۰ #30393027

درود.پسر ۱۲ ساله میتونه انتخاب کنه با مادر زندگی کنه.یا مجبورا باید با پدر زندگی کنه در حالیکه تمایل نداره..تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، حضانت فرزند پسر تا سن ۱۵ سالگی با پدر است. شما باید بتوانید عدم صلاحیت پدر برای حضانت را اثبات کنید.

سلام حضانت پسرتان تا پایان ۱۵ سالگی با پدر هست بعد از آن فرزندتان خودش تصمیم گیری می‌کند که با کدام یک از والدینش زندگی نماید پدر یا مادرش
و مادرفرزند میتواند با اثبات عدم صلاحیت پدر سلب حضانت کند از موارد سلب حضانت می توان به این موارد اشاره نمود اعتیاد زیان آور به الکل و مواد مخدر ابتلا به بیماری روانی با تشخیص پزشکی قانونی و سو استفاده از فرزند یا اجبار او به مشاغل ضد اخلاقی فساد و فحشا تکدی گری و قاچاق ، تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف

با درود چون تمایل ندارد اگر به مرجع قضایی اعلام کند، امکان اجبار نمی‌باشد گرچه بعد از ۷سالگی تاسن بلوغ حضانت با پدر است

باسلام واحترام فرزند پسر حضانتش تا پانزده سالگی باپدر است و بعد ازآن خود انتخاب میکند با چه کسی زندگی کنند مگر عدم صلاحیت پدر رااثبات نمایید

با سلام
چنانچه همکاران محترم نیز فرمودند فرزند پسر صرفا تا رسیدن به سن ۱۵ سالگی میتواند تعیین نماید با چه کسی زندگی کند. البته راه های فرعی برای این امر نیز وجود دارد که جهت بیان ان ، بایستی از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام بفرمائید

سلام وقت بخیر دوست عزیز حضانت پسر تا ۱۵ سالگی با پدر هست. در این مورد شما باید عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید تا از ایشان سلب حضانت شود

تا ۱۵ سالگی حضانت با پدره مگر عدم صلاحیت او ب دادگاه ثابت شود یا با توجه به سن کودک و قدرت اظهار نظر از دادگاه بخواهید صحبت های وی را بشنود و اینکه مصلحت کودک و اجبار کردن کودک ب ماندن نزد والدی ک تمایل ندارد آسیب روحی ب کودک میزند، دفاع کنید انشالله نتیجه مطلوب بگیرید