نحوه اثبات تصرف در زمین در دعوای تصرف عدوانی چگونه است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۶ #30326913

با سلام قطعه زمین مسکونی در سال ۹۷ خریداری کردم که در سال ۹۹ قسمتی از زمین توسط همسایه و مابقی توسط شخص ثالث تصرف شد که اقدام به دیوار کشی و ریختن مصالح جهت ساخت و ساز نمودند و من دادخواست رفع تصرف دادم اما قاضی دادگاه گفته که شما در زمین تصرف نداشتید و دادخواست رد شد . با توجه به اینکه زمین مسکونی بوده و نیازی به ساخت و ساز نداشتم به همان حالت اولیه که خریده بودم رها شده بود تا در هنگام نیاز ساخت و ساز نمایم که متاسفانه تصرف شد . حال نحوه تصرف در این زمین باید به چه شکلی باشد که اثبات نمایم و احقاق حق کنم . ضمنا بیع نامه بنده عادی می باشد .

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید تقدم و سبق تصرف خود را اثبات کنید.

بادرودوسلام بایستی سبق تصرف خودرا احرازواثبات نمایید.

در دعوی رفع تصرف باید تقدم خود را ثبات کنید

در رفع تصرف لازم است سبق تصرف اثبات بشه

استشهادیه شهود و درخواست هایی که از شهرداری اداره مالیاتی و هر برگی قائم بر ملک مزبور و رای شورایاری و قبوض پرداختی هر نوع اینها دلالت بر سابقه تصرف میتواند باشد

سلام
شما باید سبق تصرف خود را اثبات کنید

باسلام،باید تقدم تصرف خواهان ثابت گردد.