آیا پیام نوشتاری مدرک محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۵۹۰ #30286157

با سلام من مبلغی به دوستم بابت کار دادم و برگه ای بابت آن دریافت کردم که سربرگ دار هست. بعد از مدتی نصف پولم را داده. و من به خاطر دوستی 7 ماه هم بیشتر صبر کردم تا کارش بهبود پبدا کنه و مشکلش حل شه. تمامی پیامهای صوتی کامل و نوشتاری کامل هم موجود می باشد و عکس از برگه ای که ثابت میکه به من بدهکار هستش.اما الان بعد این همه مدت میگه پولت رو دادم/ در صورتی که به خاطر مشکل ایشان من نصف پولم رو هم دریافت نکرده ام و الان به مشکل بر خورده ام/ می خواستم راهنماییم کنید که آیا پیام صوتی و نوشتاری که کامل مشخص هست و عکسی که از برگه ای نشان میدهد پولم پرداخت نشده کامل/ آیا مدرک محصوب می شود؟ ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

صوت، تصویر، پیامک، فیلم و اسکرین شات در برخی موارد که در قانون پیش بینی شده است، به عنوان «ادله الکترونیکی» مورد پذیرش دادگاه است.

اما در بسیاری موارد دیگر، اقسام فوق الذکر را به عنوان دلیل اصلی و قطعی نمی پذیرند و صرفا می توان به عنوان اماره (کمک به علم قاضی) به دادگاه ارائه داد.

جهت راهنمایی بیشتر حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما

شما برای اثبات ادعای خود نیازمند ادله قوی از جمله شاهد می باشد در غیر این صورت نمی تواند ادعای خود را ثابت نماید

باسلام واحترام مدارک ما توسط قاضی محترم ویا کارشناس منتخب دادگاه بررسی میشود درصورت مثبت بودن ادله به نفع شما میباشد.موفق وموید باشید

پیامک به تنهایی دلیل محسوب نمیشود ولی بعنوان اماره ای برای قاضی در کنار رسید شما موثر خواهد بود

پیام نوشتاری ، سند محسوب میشود

با سلام و عرض ادب

خواهر عزیز،اولا فایل صوتی و یا رونوشت و کپی که برابر اصل نشده بعنوان ادله قابل قبول نیست.

ثانیا اگر نوشته ها یا متون مرتبط با موضوع،اگر از طریق پیامک باشد ،میتوانید با اخذ پرینت ،آن را بعنوان ادله بهمراه داشته باشد.

ثالثا و مهمتر از همه ی موارد ،بار اثبات اینکه بدهکار دین خود را ادا کرده ،بهده ی مدیون است. و لذا شما با طرح و ارایه ی دادخواست بسادگی میتوانید مبادرت به اخذ مبلغ مورد ادعا کنید.
زنده باشید

بله رسید شما دلیل محسوب میشود وپامکها به عنوان اماره در رای قاضی موثراست