اگر دادخواست ازدواج مجدد بدهم، قاضی اعسار من را از پرداخت مهریه نمی پذیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۸۸ #30004185

دادخواست الزام به تمکین داده ام و زوجه محکوم شده است ولی تمکین نکرده است:
و قصد ارایه دادخواست ازدواج مجدد دارم:
۱. آیا اگر زوجه درخواست اجرای مهریه بدهد که هنوز انجام نداده، و دادخواست ازدواج مجدد بدهم،قاضی اعسار من را از پرداخت مهریه نمی پذیرد و عدد بالا می بندد؟چه کنم؟
۲.یک ماشین معمولی دارم،ایا با لحاظ شرایط فوق،می توانم نگاهش دارم یا از مستثنیات دین است؟یا توقیف می شود؟

۳.حالا که کار به اینجا کشیده،دادخواست ازدواج مجدد بدهم به نفعم است و جایی در فرایند طلاق یا نگاه داشت بچه،به دردم میخورد در ادامه یا خیر؟ ( چون کیسی فعلا مد نظرم نیست و یک دختر پنج ساله دارم)

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اهدا سلام در صورت عدم تمکین و قطعیت رای تمکین به نفع شما نفقه جاریه همسرتان قطع میشود و شما میتوانید از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد نمایید و این حقی است که قانون گذار برای شما قرار داده است و هیچ مانعیتی و رابطه ای بین اعسار و ازدواج مجدد شما وجود ندارد ماشین از مشتثنیات دین خارج است و توقیف میگردد مگر برای رفع توقیف ثابت نمایید ابزار کسب و کار و پیشه شما محسوب میشود

با درود با صدور قطعیت رای نشوز یا عدم تمکین زوجه مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

مهریه عندالمطالبه هست زوج باید پرداخت کند تمکین نکردن تنها از نفقه ندادن مبرا میشود در خصوص ازدواج مجدد مرد میتوانی اقدام کند

اتومبیل قابل توقیف است مگر با استشهادیه و نامه از شرکت مربوطه ثابت کنید ابزار کار است.
ازدواج مجدد ارتباطی با اعسار ندارد
چه اینکه اولاضمنا توجه داشته باشید احراز ملائت و اجرای عدالت زوج، با توجه به شق نخست ماده ۱۷ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۵۳ در مورد بند ۱ ماده ۱۶ قانون مزبور می باشد.
به عبارت دیگر به استناد مفهوم مخالف شق نخست ماده ۱۷ قانون مزبور احراز ملائت قابل تسری به سایر بندهای ماده ۱۶ نیست.
ثانیا با توجه با افزایش هزینه های زندگی باید به نفع شما تعدیل شود.
ثالثا صرف اخذ حکم مؤید توانایی مالی نیست!

سلام اگر دادخواست ازدواج مجدد دهید اماره بر این است که توانایی مالی دارید و در پرونده اعسار شما موثر خواهد بود.
خودرو توقیف می شود مگر اثبات کنبد جزء ابزار کار و تامین معاش شماست.

دادخواست ازدواج مجدد مانع دادخواست اعسار نیست ماشین جز مستثنیات دین محسوب نمیشود