بعد از گذشت ده روز بول را نداد ما هم ماشین را از او گرفتیم حالا او شکایت کرده تکلیف ما چه می‌شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۱ #29990578

ماشین خود را فروختم با قولنامه دستی در منزل قرار بر این شد که نیمی از بول را بدهد و مابقی بول را در دونوبت طی ۴۸ ساعت ماشین را به او تحویل دادیم اما بعد از گذشت ده روز بول را نداد ما هم ماشین را از او گرفتیم حالا او شکایت کرده تکلیف ما چه می‌شود در ضمن این که در ماشین را عوض کرده وماشین یاتاقان زده

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماشین دیگه متعلق به شما نیست. بهتره سریعا اظهارنامه و دادخواست فسخ دهید. البته اگر اسقاط کافه خیارات نشده باشد.

با سلام
شما وقتی ماشین را فروختید دیگر مالکیت آن با شما نبوده که بخواهید پس بگیرید باید دادخواست مطالبه وجه می دادید

باسلام.مبایعنامه بایستی بررسی شود شما میتونید در دعوی تقابل تا اولین جلسه رسیدگی درخواست فسخ یا مطالبه مابقی ثمن معامله بنا به مبایعنامه تقدیم کنید.

سلام
مفاد قرارداد مانند مواردی مانند وجه التزام ، شرط فاسخ ، حق فسخ و غیره باید بررسی گردد لذا شما میتوانید با درخواست مطالبه ثمن قراردادی اقدام نمایید

با سلام ،برای اظهارنظر در این مورد باید مفاد مبایعه نامه بدقت مورد بررسی قرار گیرد و شرایط پرداخت و فسخ را توجه نمود . برای وضعیتی که نسبت به درب خودرو در زمانی که نزد خریدار بوده منجر به خسارت شده است می توانید تامین دلیل نمایید .

باسلام
وقت بخیر،شما مبادرت به ثبت دادخواست دعوای متقابل به خواسته مطالبه ثمن معامله ازطریق دفترخدمات قضایی نمایید.

باسلام
شما برخلاف مفاد قراردادعمل نموده اید اگر طرف معامله از پرداخت ثمن خودداری می کرد باید فسخ معامله خودرو را از دادگاه درخواست می کردید به هر حال شما باید با تمسک به دلایل قانونی در مقابل ادعای نامبرده از خود دفاع نمائید