آیا رونوشت اجاره نامه و اقرار نامه مربوط به دریافت حق مالکانه سرقفلی اعتبار ندارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۱۵ #29234797

با عرض سلام و ارادت .
بنده سال ۱۳۳۵ خورشیدی یک دکان تجاری را جهت شغل چوب از مستاجر قبلی با پرداخت مبلغ سرقفلی اجاره کردم و با مالک اجاره نامه دادگاهی در دفتر دادگاه تهران عقد نمودم و طبق دست نویس در دفتر یکی از وکلای وقت و روی سربرگ ایشان با امضا سه شاهد و شخص مالک حق مالکانه را نیز پرداخت نمودم .لکن مالکیت این ملک مشاع بوده و سه دانگ سه دانگ بوده است که همه اجاره نامه ها و رسیدها مربوط به یکی از مالکین بوده است بجزمبلغ اجاره که هر سال و هر ماه به هر دو مالک جداگانه پرداخت شده و در صندوق تودیع شده است .
حال شخص جدیدی کل شش دانگ را خریده است و میگوید چون شما اجاره نامه ات مربوط به سه دانگ از دکان میباشد باید نصف دکان را به من پس بدهی در حالی که بنده با هر دو مالک مشاع اجاره نامه داشتم و در طول زمان یک اجاره نامه را گم کرده ام و این اجاره نامه ها در دادگاه و بصورت دستی عقد شده بود و دفترخانه نبود که بتوانم الان رونوشت بگیرم و در دادگاه هم که مراجعه کردم گفتن اجاره نامه معدوم شده و همان یک رونوشت سه دانگی که دارم چون کرایه را جداگانه به هر مالک میداده ام کفایت میکند .
حال سوال من این است که این مالک جدید چرا ابراز میدارد که من باید نصف مغازه را تخلیه کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید به این مدارک استناد کنید.

برای اثبات ادعای خود باید به دلایل دیگری چون شهادت شهود و رسیدهای واریز اجاره بها و... استناد کنید.

مدعی مالکیت باید دلیل بیاورد

هر زمان که مالک جدید طرح دعوا نمود شما نیز باید به مدارک و مستندات خود از جمله پرداخت اجاره‌بها و همچنین پرونده دادگاه استناد کنید.

با احترام در صورت طرح دعوا به پرونده مطروحه استناد نمایید

درود
شما اگر علیه تان طرح دعوی شد به پرداخت اجاره بها ها و سایر موارد استناد کنید..

با سلام
در خصوص سوال شما باید دو نکته دا ذکر کرد :
اولا این شخص جدید که ادعای مالکیت نموده باید مدارک خود را برای اثبات ادعای خویش ارائه نماید .
ثانیا برای اجاره های قبلی به پرونده سابق و مدارک موجود در پرونده میشود استناد کرد و به آن رجوع نمود .