تهمت و افترا را با چه عنوانی باید پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۵۷ #29207545

من به شغل ازاد مشغول می باشم و در شهر کوچکی مشغول هستم همکار خانمی دارم که مجرد هستند و با ماشین بنده رفت و امد می کنیم جدید مردی که در همسایگی اونها سکونت داره شایعه کرده که من با خانم رابطه دارم و حتی ادعا کرده که ما رو با هم در حین رابطه نا مشروع دیده که به هیچ وجه امکان نداره حال میخوام بدونم چگونه میتونم از ایشان شکایت کنم و به چه عنوانی و در ضمن دو شاهد معتبر هم دارم

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بین شما و اون خانم هیچ رابطه ای خصوصی وجود ندارد بهتر است برای حفظ آبروی و حرمت آن خانم درمحل ، ایشان را با ماشین خود جابجا نکنید .

دوم اینکه اون فرد که شایعه درست کرده است همسایه آن خانم است و شما را نمیشناسد و در اصل افترای ایشان مستقیم به اون خانم که سوار ماشین شما شده است.مرتبط است ،
پس اگر شکایتی است شما ورود نکنید اجازه بدهید خود خانم مشکل خودشان را حل کنند نه شما .
و ورود شما در این شرایط به ضرر خانم است .

سوم بهتر است بعد این آن خانم محترم دیگر رعایت حال خودشان را بکنند و با در نظر گرفتن وضعیت فرهنگی خاص منطقه خود رفتار نمایند و اگر رابطه ای خاصی با شما ندارند سوار ماشین شما نشوند . حداقل در محله خودشان که داری فرهنگی خاصی و حساس هستند رعایت نمایند .

چهارم. آن خانم شکایت کیفری افترا را با داشتن شاهد معتبر میتوانند با مراجعه دفترخدمات قضایی ثبت نمایند .

( لطفا شما که نه در آن محل ساکن هستید و نه کسی شما را میشناسد به قضیه ورود نکنید شما فقط در حکم راننده همکار بودید مثل راننده اسنپ و تاکسی )

با سلام و احترام
میتوانید اقدام به طرح شکوائیه تحت عنوان افترا کنید

به جرم افترا از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه ایشان شکایت نمایید البته می بایست مستندات راارائه کنید

پس از تنظیم شکوائیه و منضم نمودن استشهادیه و ثبت آن در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با موضوع افترا پرونده به کلانتری محل و سپس دادسرا ارجاع و رسیدگی خواهد شد.

سلام،تحت عناوین افترا و توهین میتوانید موضوع را پیگیری کیفری نمایید،البته شاید امکان طرح شکایت با عنوان •قذف• هم وجود داشته باشد که بهتر است درینمورد حضورا با وکیل خود مشورت نمایید‌.

سلام از ایشان تحت عنوان تهمت وافترا شکایت نمایید و اگر در دادگاه این ادعا را تکرار نماید مکلف به اثبات آن است وگرنه مجازات خواهد شد

باسلام
با تنظیم شکایت کیفری مبنی بر تهمت و افترا و ثبت از طریق دفاتر خدمات قضایی بر علیه شخص اقامه نمایید