بهترین راه شکایت از خودرو ساز به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #28958544

یه ساینا مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۰۴ ثبت نام کردم که قیمت فول آپشن اون موقع ۴۶ میلیون بوده ، اونوقت موقع تکمیل وجه در مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۲۳ همون خودرو شده ۵۶، با این تفاوت که به گفته خود نمایندگی سنسور عقب، دماسنج حذف و رینگ و فرمونش عوض شده، بهشون اعتراض کردم میگن موجود ندارن پولش رو هم اصلا ازتون نگرفتن ،خواستم انصراف بدم که نمایندگی گفت بین یک تا دو ماه زمان میبره که پول برگرده به حساب، حالا از کسر سود مشارکت بگذریم / چاره ای نداشتم که تکمیل وجه کنم، نمایندگی یه برگه موقع تکمیل وجه دادن که پس از ۳۰روز کاری (که پنج شنبه و جمعه و تعطیلات رسمی شامل روز کاری نمیشن که من اصلا روحم خبر نداشت از این قانون ) تحویل میدن و من امضا کردم(به این امید که پس از سی روز تحویل میدن). الآن از موقع تکمیل وجه ۵۰ روز گذشته ، میگن باید صبر کنی شما برگه رو امضا کردی که اونجا درج شده در صورت تاخیر تحویل خودرو سود ۲۷درصد بهت تعلق بگیره و در حال حاضر ۱۳۹۸/۰۸/۰۹ موقع تحویل اردیبهشتی هاست، من چه گناهی کردم، الآن دوماهه بیکارم این سودی که سایپا میخواد بده که بیشتر خسارته تا جبران، وسیله کارم رو فروختم ، آخه از کی شکایت کنیم، دردمون رو به کی بگیم،به خدا کلی قسط دارم، به کلی آدم بدهکارم به خدا به نمایندگی زنگ زدم میگه سه تومن دیگه بریز تا تبدیل به رینگ آلومینیومی بشه و فاکتورش سه هفته ای جلوتر میفته، آخه مسلمونا این چه قوانین مسخره ایه، اصلا ماشین رو بدون رینگ بدین ، اینا رو از کجا میسازین ، هر کسی می دونه که از چه راهی بایستی به حقم برسم ، کمکم کنه ، ممنون میشم

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ؛ مواردی که فرمودید چنانچه در قرار داد و الحاقیه آن درج شده و به امضای شما رسیده باشد به منزله پذیرش آن از سوی شما بوده و ادعایی در مورد آنها مسموع نیست

باید قراداد شما با خودروساز مطالعه شود ولی به صورت کلی می توان از شرکت سایپا شکایت کرد.