از چه کسی باید اجازه ازدواج اخذ نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۸ #28864340

سلام خسته نباشید
بنده پدر ندارم فوت شده، پدر بزرگمم فوت شده، عمو هم در جوانی فوت شده برای ازدواج نیاز به اجازه چه کسی دارم؟
و برادر هم دارم که ازم بزرگتر هستن و سنمم ۲۱ سال هست.
ممنون میشم بگین برای ازدواجم نیاز به اجازه چه کسی دارم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ازدواج نیاز به اذن و اجازه کسی ندارید.

سلام
باوجود فوت پدر و جدپدری شما نیاز به اخذ اجازه از هیچ شخصی را ندارید.

سلام. نیاز به اجازه هیچ شخصی ندارید

سلام
با توجه توضیحاتتون نیاز به کسب اجازه نیست

به لحاظ فوت پدر و پدر بزرگ ، نیاز به اجازه کسی برای ازدواج ندارید

با سلام و احترام نیازی به کسب اذن یا اجازه شخصی دیگری نیست‌.

باوجود فوت پدر و جدپدری دیگه نیاز به اجازه شخص دیگری نیست و میتوانید ازدواج کنید