خودروی اضافه دارند و اصرار دارند که هر دوی آنها را در جلوی منزل پارک کنند؛ چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۳ #28767828

سلام
ملک ما در کوچه بن بست هست و تقریبا همه ساکنین یک ماشین دارند
یکی دو تا از همسایه ها خودروی اضافه دارند و اصرار دارند که هر دوی آنها را در کوچه و اگر امکانش باشد مقابل منزل خودشان پارک کنند و این امر سبب تضیع حق بقیه همسایه برای پارک خودری خودشان می شود و مجبور به پارک خودروی خود در جای دیگر می شوند
هر چی هم برای حل این مشکل با آنها صحبت کردیم فایده ای نداشت

آیا می توان برای حل این مشکل به صورت قانونی اقدام کنیم اگر پاسخ بله بود چگونه؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر همسایه خودروی خود را در جایی که متعلق به دیگران هست پارک نماید و این پارک نمودم باعث ناراحتی و مزاحمت و ایجاد مشکلات و مانع تردد دیگران شود سایرین حق دارند بر علیه همسایه اقامه دعوی نمایند

سلام
هیچ قانونی ایشان را از پارک کردن هر تعداد خودرو در شارع عام (خیابان یا کوچه) منع نمی کند. مگر این که در جای ممنوع پارک نموده یا سد معبر نمایند.

در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتیکه همسایه مدنظرتان، در جلوی درب منزل و حریم ملک خود اقدام به پارک خودرو نمایند، اقدامی بر آن متصور نبوده و نمی توانید اعتراض نمائید.. ولی اگر پارک خودروی آنها باعث مزاحمت شما و یا سایرین گردد، می توان دعوی مزاحمت به حق علیه فرد مزاحم طرح نمود..
موفق باشید..

خیر چون ملک اختصاصی نیست همانطور که شما هم دو خودرو پارک کنید ایشان حق اعتراض ندارند مگر این که پارک خودرو ایشان سبب مزاحمت برای شما داشته باشد.