آیا برای فروش ملک حتما باید سند ملک تک برگ شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۹۵۹ #28591

من خانه در 25 اسفند 90 خریداری کرده ام الان که 10آبان سال 94 می باشد می خواهم خانه فوق را بفروشم نیاز می باشد که سند خانه را تک برگ کنم یا با همان سند منگوله دار می توانم بفروشم و خریدار می خواهد وام بگیرد روی سند ؟؟؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با همان سند منگوله دار میتوانید برای فروش ملک اقدام نمائید.لذا امکان دارد که در صورتیکه قصد وام بر روی سند ملک را داشته باشد نیاز به تک برگی نمودن سند کند و حدودا 25 تا 35 روز زمان برای تک برگ شدن سند نیاز میباشد.

موید باشید