آیا می توان سن شناسنامه ای را به مدت ۲ سال افزایش داد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۴۷۰ #2856

با سلام و عرض خسته نباشید
من متولد ۱۳۷۲ هستم و می خواهم سن خودم به ۱۳۷۰ تغییر بدهم یعنی ۲ سال شناسنامه ام بزرگتر کنم
آیا راهی وجود دارد و امکان داره که من همچین کاری رو انجام بدهم .
لطفا رهنماییم کنید این موضوع تغییر سن خیلی مهم واسم
با تشکر از لطفتون

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما در مورد افزایش سن است
نه در مورد کاهش سن
تغییر سن به کاهش یا افزایش تا پنج سال ممنوع است و بالاتر از پنج سال از طریق کمیسیون مستقر در ثبت احوال

آنچه امروزه در دادگاه اتفاق می افتد تقاضای ابطال سند سجلی است و لا غیر .

خیر ،امکان قانونی ندارد .

با سلام در این خصوص می توان به شهادت شهود و ارجاع به پزشکی قانونی برای تشخیص سن واقعی استناد کرد باید توجه داشت که بر طبق ماده۲۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی ارزش شهادت شهود با دادگاه است صاحب شناسنامه تنها یک بار در طول عمر و درصورتیکه اختلاف سن واقعی با سن مندرج در شناسنامه متفاوت باشد می تواند سن خود را اصلاح نماید.
تغییر سن تا پنج سال در صلاحیت دادگاه بیش از پنج سال در صلاحیت هیات حل اختلاف ثبت احوال است لیکن باید ثابت نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تا ۵ سال می توان اقدام کرد . با نطریه کمیسیون های پزشکی می توانید سنتان را کم کنید .

صرفا با ارائه ی دلایل کافی و تایید در کمیسیون های پزشکی امکان پذیر است.

بله به دادگاه محل سکونت خود مراجعه کنید وباید بتوانید اثبات کنید که اشتباها شناسنامه دران تاریخ ثبت شده ومراحل قانونی وتشریفات خود را باید طی کند

برای کاهش سن به میزان کمتر از ۵ سال باید به دادگاه حقوقی محل سکونتان مراجعه نمایید.