با داشتن ویدیو دوربین مدار بسته میتونم اثبات کنم و دادگاه به نفع من رای میده؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۳ #28473698

با سلام و روز بخیر
در روز چهارشنبه در کارگاهی که مشغول به کار بودم مورد ضرب و شتم یکی از راننده هایی که مراجعه کرده بود قرار گرفتم و در روز پنجشنبه و جمعه امکان مراجعه به دادسرا مهیا نبود به دلیل تعطیلی. امروز میخوام برم دادسرا برای شکایت و تشکیل پرونده اما این پرونده تا کی طول میکشه ؟ اینور سال تموم میشه یا که ممکنه به سال بعد هم بکشه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان مشخص نیست. میتوانید به دوربین استناد کنید.

میتوانید به دوربین مداربسته استناد نمایید لیکن نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.

بادرودوسلام امکان استنادواستدلال به دوربین مداربسته می باشد.

با احترام
اگر سریع اقدام شود و متهم حضور یابد احتمالا قبل سال اتمام پیدا خواهد نمود

سلام
فیلم قابل استناد است اما نباید به بهانه ی تعطیلی به کلانتری نمیرفتید. مدت زمان هم قطعا به سال بعد است

زمان قابل پیش بینی نیست می توانید به دوربین مدار بسته استناد کنید

باسلام
میتوانید به فیلم دوربین استناد کنید واحتمالا پیگیری آن به سال آینده موکول میشود