آیا مشمول قانون گذر زمان میشود و جرمی مرتکب شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #28427088

سند به نام اقای A است و سیم کارت را به اقای B با قولنامه فروخته من سم کارت را از اقای B با قولنانه خریداری کردم و مبلغ ان را کامل پرداختم و قولنامه من با اقای B حاضر است و..B قولنامه با..A را گم کرده است ...A یک سال گذشته سیم کارت که خواموش گذاشتم را...C فروخته و سند زده است مدت ۱۳ سال از تاریخ قرارداد میگزرد و یک سال است که سیم کارت را به...C فروخته ایا مشمول قانون گذر زمان میشود و جرمی مرتکب شده با توجه به این که سند سیم کارت به نامه او بوده است و من از کدام یک دادخواست تنظیم کنم و به فروش مال غیر یا عنوان دیگری با تشکر فراوان از جنابعالی با توجه که بعد از خرید سیم متوجه شدم که سند به نام ..A است و من...B که دارای مبایل فروشی بود خریدم

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به لحاظ کیفری مشمول مرور زمان نشده و از نظر حقوقی نیز مرور زمان وجود ندارد . از هر دو طریق میتوانید اقدام نمائید .

مخاطب عزیز
از باب حقوقی گذر زمان چندان مورد استناد در دادگاه نیست و می توانید شکایت نمایید