آیا داشتن فاکتور با امضا و گرفتن سفته از مشتری بابت فروش اجناس کافی می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۸ #28290307

با سلام و احترام،
من فروشنده لوازم برقی هستم. می خوام به یکی از مشتری های خودم حدود ۹۰۰ میلیون تومان جنس بفروشم و مقرر شد که ایشان اجناس را مطابق فاکتور عادی امضا و اثر انگشت زده و تحویل بگیرند و معادل مبلغ فاکتور، سفته سفید امضا به من بدهد و همچنین یک سند فروش بین خودمان (تعهدنامه) به همراه ۲ شاهد جهت پرداخت بدهی با هم تنظیم و امضا کنیم.
آیا موارد ذکر شده برای پیگیری های قانونی در صورت عدم پرداخت بدهی کافی است؟
ممنوم از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با مدارک بیان شده مانعی نخواهد بود
اما وجود چک بهتر از سفته است و نیز در صورت اخذ سفته سفید امضا در متن قرارداد قید نمایید در صورت عدم ایفای تعهدات از سوی خریدار سفته ها توسط فروشنده قابل اجرا خواهد بود

با سلام..
اخذ مدارک مذکور و تنظیم تعهد وی در حضور شهود، جهت وصول طلبتان کافی و قابل استناد می باشد..
موفق باشید..

بله کافی است.
اما همچنان که همکار محترم فرمودند در انعقاد قرارداد بیع و درج شرایط و تضمینات در قرارداد از همکاری وکلای دادگستری استفاده نمایید.

با عرض سلام
مدارکی که فرمودید برای وصول مطالبات کفایت میکند

با سلام و احترام
بله مدارک برای مطالبه ی طلب کافی است
ولی با توجه به میزان وجه معامله بهتر است از وکیل دادگستری در انعقاد قرارداد استفاده کنید
همچنین پیشنهاد می‌شود چک را جایگزین سفته کنید