بیمه و سوابق در سامانه تامین اجتماعی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۱۷۸ #2824

با سلام
یکی از دوستان سوابق بیمه ای خود را به من نشان داده و در آن اسم 2 کارگاه ذکر شده بود، یکی شرکتی که ما در آن هر دو مشغول بکاریم و دیگری شرکتی است که به گفته خودش برایش بعلت کار در آنجا (بصورت پاره وقت - مثل مشاور) بیمه رد مکنند و برای همین اسم هر دو کارگاه را در سوابق بیمه ای خود میتواند ببیند.

ایا این مطلب صحت دارد یعنی اسم کارگاه دوم صرفاً بعلت کار دوم ایشان و رد شدن حق بیمه در سوابق تامین اجتماعی مشاهده می شود و یا اصلاً کار دومی در میان نیست و نام کارگاه دوم در لیست سوابق بیمه ایشان صرفاً
بعلت بهرهمندی از مزایای بیمه تامین اجتماعی همسرش توسط آن کارگاه می باشد؟

با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما جنبه حقوقی نداشته و صرفا جزو موضوعات اداری است

با سلام سوال شما حقوقی نمیباشد از بیمه استعلام فرماید

بله امکان پذیر . برای هر فرد میتوان در سه کارگاه تا میزان ۷ برابر حداقل حقوق کار که شورایعالی کار در هر سال تعیین میکند بیمه تامین اجتماعی واریز نمود .

سلام واریز بیمه از دو کارگاه منعی ندارد و امکانپذیر است.

تا سه کارگاه قابل پرداخت و محاسبه سوابق است به شرطی که دو کارگاه آن حتما تائیدیه بازرس حضوری را داشته باشد .کلیه مشاغل پاره وقت حتی بصورت مشاوره ساعتی نیز مشمول پرداخت بیمه و حق سوابق است .

سلام طبق قانون تامین اجتماعی بیمه شده میتواند تا ۳ کارگاه و با ۳ کد کارگاه مختلف بیمه پردازی داشته باشد. حال انکه تفاوتی در سنوات خدمت ندارد مثلا ۳ روز به جای یک روز محاسبه نمیشود و تنها مزیت آن این است که در زمان دریافت مستمری, بیمه بیکاری و ... جمع مزد سه کارگاه برایش لحاظ میگردد

سوال مطروحه حقوقی نیست . اطلاعی ندارم