آیا من میتونم بدون اطلاع خانواده ام از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۵۲۷ #28220677

سلام
چیکار کنم که خانواده م متوجه این موضوع نشن. و سوال بعدیم اینه که ممکنه سریع دستگیر بشه و فرصت پخش فیلم رو نداشته باشه؟ چون تهدیدم میکنه به محض اینکه کسی بفهمه اینکارو سریع انجام میده. اونوقت دیگه شکایت کردن من بی فایده س. واینکه من چطور میتونم آدرس این آقارو پیدا کنم چون جز شماره موبایلش و پلاک ماشینش نشانی و آدرسی ازش نمیدونم. ممنونم سوالاتمو پاسخ بدین

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال شما واضع نیست،اما شما اگر شکوائیه ثبت کنید مقام محترم قضایی از طریق شماره تلفن آدرس نامبرده را پیاده کرده و به وی ابلاغ می کند

با سلام ،به پلیس فتا مراجعه کنید

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را به اتهام تهدید و ...... (مواردی که ذکر نکرده اید) مطرح کرده و در متن شکایت ذکر کنید که نشانی وی را در اختیار ندارید . به دستور بازپرس با استعلام شماره تلفن و پلاک خورو متهم امکان شناسایی وی وجود دارد .

سلام
بله حق شکایت دارید و از بازپرس درخواست کنید پخش نمی کنه

سلام.ظاهرا راجع تهدید افشای فیلم و تصاویر خصوصی است که باید با مدارک و اطلاعاتی در اختیار دارید به پلیس فتا مراجعه کنید.

باسلام درصورتی که سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید ممکن است کسی ازشکایت نمودن شما خبر نداشته باشد.میتوانید تحت عنوان تهدید از ایشان شکایت کیفری نمایید.