مبلغ خسارت فسخ قرارداد اجاره به چه میزان می باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۱,۵۵۴ #28004

سلام
من آپارتمانی اجاره کرده ام و در قرارداد آن آمده : خسارت فسخ قرارداد مبلغ یک ماه اجاره می باشد. من برای اجاره خانه 75 میلیون پیش داده ام و ماهی 1300000 تومن (یک میلیون و سیصد هزار تومن) حالا می خواهم بدانم یک ماه اجاره چگونه محاسبه می شود؟ یعنی حالا که می خواهم قراردادم را فسخ کنم و آپارتمان را تحویل بدهم ، من چقدر باید به عنوان خسارت به مالک آپارتمان بپردازم.
پیشاپیش از پاسختون ممنون هستم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام طبق مفاد قرار داد محاسبه می‌شود

بادرودوسلام برمبنای مفاد قرارداد اقدام می شود.

با سلام مطابق مفاد قرارداد عمل خواهد شد

باسلام بر مبنای مفاد قرارداد می باشد

سلام با توجه به این که در عرف بازار هر ۱۰ میلیون تومان ودیعه برابر است با سیصد هزار تومن اجاره بها
فلذا اجاره‌بهای ملک مورد اجاره ماهیانه ۳۵۵۰ هزار تومان بوده که بخشی از آن به عنوان ودیعه و بخشی دیگر رمان اجاره بهای ماهیانه در قرارداد اجاره تعیین گردیده در صورت فسخ مبلغ سه میلیون و ۵۵۰ ۳هزار تومان باید از بابت خسارت های قراردادی پرداخت گردد

طبق قرارداد عمل می شود

بادرودوسلام برمبنای قرارداد اقدام می شود.