آیا شخص ب میتواند علیه شخص الف به جرم فروش مال غیر شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۵ #27989702

با سلام. شخص الف شش دانگ یک دستگاه آپارتمان را از مجموعه در حال ساخت با قرارداد عادی پیش خرید می نماید سپس باستناد همین قرارداد، دو دانگ از آن را به شخص ب میفروشد(شریک میشوند). بعد از مدتی همین شخص الف بدون اذن و اجازه از شخص ب، تمام شش دانگ را به شخص ج میفروشد. با توجه به اینکه تمام قراردادها عادی است

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.میتوانید شکایت کنید

با سلام
بله حق اقامه دعوی بطرفیت شخص را دارید

باسلام ودرود شکایت خود را تحت عنوان فروش مال غیر مطرح نمایید.

سلام.میتوانید شکایت کنید....

روزبخیر؛خاطرشریف تان را معطوف به قانون پیش فروش آپارتمان،؛اجرائی،از سال۱۳۸۹،درخصوص شرایط،چگونگی،الزامات.موانع،،تکالیف ،،ضمانت اجراها.تعهدات..کم و کیف.و.!درقالب ۲۵ماده،و تبصره جلب نموده؛نظربه اهمیت،موضوع درسطح ملی چالشهاتالی فاسد،بستروزمینه ها،مواضع معد و مستعدوجرم خیزی،جامعه هدف،مخاطبان خاص ،سواستفاده های کلان،مالی ،، تجارب سوئ و حجم بالای ورودی پرونده های مسبوق ب سابقه .! بنظرشایدزودترازاین هامقنن درراستای،رسالت پیش گیری از جرم و تبعات و معضلات اجتماعی مضاعف که همه بردوش مردم زحمتکش عمدتا ،اقشارضعیف و زوجهاجوان و،بارگرانی،بودوهس دست بکاررمیشد،و علیرغم سالهاقابلیت اجرائی ،ضمانتهای کیفری مالی،!باوجودپرونده های زیادی درین مقوله،درنهایت،آن منافذخلاهای قانونی فنی
مجموعه معضلات و هرآنچه در موردپیش فروش وخریدآپارتمان نیازهای قانونی مبتلابه آن رامرتفع ،ولذا،با وصف ونص صریح قانون موصوف نقل و انتقالات یادشده بنظرخارج از مقررات قانونی و موضوع از حیث مالکیت محل اشکال است تا..متعاقب آن فروش و یانقل وانتقال آنرا،نفیا،اثباتا،تایید،یاتکذیب نمود،،؛؛؛

تحت عنوان انتقال مال غیر قابل پیگیری می باشد

سلام
میبایست تحت عنوان فروش مال غیر شکایت فرمایید