آیا ناشزه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۰ #27813154

خانمی برای کمتر از یک ساعت از خانه خارج شده در در ضمن در عقدنامه ذکر شده که خانم شاغل بوده.در بازگشت نتوانسته وارد خانه شود و متوجه پیامک اقا میشود که قفل در عوض شده و برو...الان چندین ماهه میگذرد.در این مدت بارها خانم به خانه رجوع کرده اما قفل در عوض شده و استشهادیه دارد.الان چکار کند?

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید با ۱۱۰ تماس میگرفتن و گزارش کلانتری تهیه می نمودند مبنی بر تعویض قفل درب ،از طرفی هم دادخواست مطالبه نفقه را مطرح کنند و موضوع دیگر اینکه ناشزه محسوب نمی شوند

با سلام نظر به اینکه مسکن تهیه شده توسط زوج مهیا می باشد و در خواست مسکن علیحده منصرف از موضوع اختلاف زوجین در قانون مدنی پیش بینی شده است لذا بدوا اظهارات مبنی بر توضیح کامل و شرح ماوقع نموده و درخواست تعیین تکلیف نماید در صورت امتناع زوج و عدم توجه به خواسته می توانید نسبت به تقدیم دادخواست مطالبه نفقه اقدام فرمائید ضمن اینکه شکایت تحت عنوان ترک انفاق هم زوج تحت تعقیب کیفر ی می باشد

با سلام
در صورتی که زوج پیامکی برای زوجه بفرستد مبنی بر اینکه قفل تعویض شده و برو ، این دلیل بر ناشزه گی زوجه نخواهد بود و این زوج است مه مورد مواخذه قرار خواهد گرفت
میتوانید با تنظیم استشهادیه مبنی بر بیرون راندن شما از سوی زوج و تعویض قفل و نیز پیامک ارسال شده از سوی زوج جهت احقاق حق خویش در دادگاه اقامه دعوی نمایید

با سلام
خیر با توجه به استشهادیه تنظیم شده که به منزل بازگشته ولی درب قفل عوض شده طرف مقابل نمیتواند اعلام کند که زوجه ناشزه است

با سلام..با عنایت بر استشهادیه تنظیمی ابتدا اظهارنامه برای زدج ارسال و شرح ماوقع انجام دهد سپس از ایشان تقاضای مسکن علیحده نماید..‌