بنده سفته از کسی دارم آیا اگر زمان ۱۰ روز بگذره میتونم توقیف اموال بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۶ #27673814

باسلام و خسته نباشید
شنیدم باید مبلغی در صندوق دادگستری بلوکه بشه
واخواست و دادرسی و ... کلا چقدر هزینه و زمان میبره ؟
آیا قاضی می پرسه سفته بابت چی بوده ؟ ظاهرا اختلاف نظر زیاده بعضی ها میگن میپرسه و تاثیر داره بعضی ها میگن نمیپرسه و بپرسه هم تاثیر نداره

باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ظرف ده روز اقدام نمایید پیش از محکومیت ایشان می توانید نسبت به توقیف اموال اقدام نمایید

سلام، اصولا نمیپرسن که سفته بابت چی هست. چون سند تجاری و خودش جدا از معامله پایه ش اعتبار داره...شما سفته رو واخواست کنید و درخواست تامین خواسته بدین...

ده روز فرصت دارید تا سفته را واخواست نمایید و بعد از ده روز میتوانید در خواست تامین خواسته داشته باشید اما باید وجهی بابت خسارت احتمالی پرداخت نمایید.

سلام شما میتوانید همزمان باید ارائه دادخواست مطالبه وجه تقاضای تامین خواسته نمایید
اصولا منشا صدور مهم نیست مگر در صورت ایراد مدیون

با سلام بله ضمن اصل دعوا یا قبل از اقامه دعوا یا حتی پس از اقامه دعوا شما میتوانید درخواست تامین خواسته دهید و اگر سفته را واخواست زده اید نیازی به سپردن تامین نمیباشد، ولی اگر قبل از اقامه دعوا درخواست تامین خواسته یا توقیف مال نمایید باید ظرف ۱۰ روز اقامه دعوا نمایید پرسش از علت صدور سفته موضوعیت ندارد

باسلام چنانچه درمهلت مقرر واخواست ننموده باشید جهت توقیف اموال میبایست خسارت احتمالی پرداخت نمایید بودن سفته درید شما نشان ازمدیونیت صادرکننده دارد وایشان چنانچه ادعایی خلاف دارند بایستی اثبات نمایند

درود ظرف ده روز از تاریخ سر رسید جهت واخواست اقدام کنید و زمان مشخص نیست بستگی به شعبه دارد و مبلغ هم سه و نیم درصد مبلغ سفته می باشد و معمولا سوال نمیشود مگر خوانده ادعایی داشته باشد