خواهان باید با در دست داشتن رای دادگاه حقوقی به اجرای احکام برود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۵ #27587205

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده خواهان طرح دادخواستی مبنی بر تصرف عدوانی از خوانده داشتم هم به صورت حقوقی و هم به صورت کیفری ( جدا از هم ) نتیجه رای دادگاه حقوقی با رای به نفع بنده آمده است ولی دادگاه کیفری هنوز برگزار نشده است و تمایلی هم به دادن رضایت از خوانده وجود ندارد.
حال خواهان چه کار باید انجام دهد که بیشترین نتیجه را از دادگاه ها بدست آورد؟
۱.با در دست داشتن رای دادگاه حقوقی به اجرای احکام برود؟
۲.منتظر برگزاری دادگاه کیفری بماند؟
۳.اصولا رای صادر شده با گذشت زمان ممکن است بلا استفاده بماند؟
خواهش میکنم بنده را در این زمینه راهنمایی بفرمایید
سپاس از وقتی که گذاشتین.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.
باستناد ماده۲۲۷ قانون جزا
دادگاه حقوقی مکلف است از حکم دادگاه کیفری پیروی کند که به آن مبنای قاعده "تفوق حکم کیفری بر حقوقی" گویند.