با توجه به مبلغ بالای ۲۰ میلیون گوشی و تقدیم جعبه و کد رجیستری به دزد؛ آیا ممکن است نتیجه مشخص شود و رای به نفع من باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۱ #27330780

با سلام خدمت متخصصین گرامی
پارسال برج ۷ گوشیمو برای فروش گذاشتم و رسید جعلی دریافت کردم ردیابی گوشی مثبت است و پرونده تاحالا به ۳ شعبه دادسرای ناحیه ۳۱ ارجاع شده.

با سپاس از بزرگواران

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در جلسه سند جعلی ارائه درصورت احراز این موضوع رای به نفع شما صادر میشود موفق باشید

بله بنظر می رسد ادله شما کافیست و احتمال قوی رای به نفع شما صادر خواهد شد .

درود
بله در صورت اثبات فروش گوشی و اخذ سند مجعول و فاقد اعتبار میتوانید امیدوار باشید که رای به نفع شما صادر شود.

اگر ادلاه کافی باشد و جرم محرز باشد قرار جلب به دادرسی صادر می شود

اگر برادادگاه محرزگرددرای به نفع شما صادر میشود

با احترام .درصورت احرازبرای دادگاه از جعلی بودن رسید و دستگیری سارق بله رای بنفع شما صادر خواهد شد .

درصورت ارائه رسید جعلی رای بنحو شما صادر می شود