قاضی دادگاه چه حکمی میتونه بده برای این پرونده جدید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۵ #27144996

با سلام
بنده بخاطر یک استیکر سال گذشته در دادگاه کیفری ۳۰۰ هزار تومان جریمه شدم و پرداخت کردم
چند روز قبل هم پلیس فتا منو متهم کرده که سایت قمار تبلیغ میکنم در پیج خودم ( در حالی که فکر میکردم مثل سایر مسابقات تلویزیونی پیش‌بینی فوتبال هست و جرم نیست در بازپرسی هم همین حرفو زدم که اطلاع نداشتم جرمه و در شبکه های تلویزیونی هم پیش بینی فوتبال انجام میشه) به هرحال وثیقه گرفتن و منتظر دادگاهم
در برگه بخاطر پرداخت ۳۰۰ هزارتومان سری قبل نوشتن دارای سابقه!!
از وکلای عزیز میخوام بپرسم که قاضی دادگاه چه حکمی میتونه بده برای این پرونده جدید و اینکه اون جریمه قبلی هنگام پرداخت در اجرای احکام به من گفتن سابقه حساب نمیشه پر حالیکه بازپرس نوشت دارای سابقه!!
لطفا کمکم کنین استرس دارم از کاری که اطلاع نداشتم و الان میگن جرمه
ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما برگوار
عنایت داشته باشیدسابقه پرونده اخیر شما از موارد سوء سوابق قضایی نیست صرفا پیشینه شما استعلام شده است که ارتباطی به پرونده جدید شما نداره وصرفا میتونه برای قاضی رسیدگی کننده به پرونده شما گذشته شما رو روشن کند.

مطابق ماده ۷۰۵ قانون مجازات اسلامی : «قمار بازی با هر وسیله‌ای ممنوع و مرتکبین آن به یک تا شش ماه حبس و یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم می‌شوند و در صورت تجاهر‌به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌گردند» . با توجه به سابقه داشتن شما احتمال اعمال قسمت دوم این ماده و محکوم نمودن شما به هردو مجازات وجود دارد .
در خصوص موضوعی که مسئول اجرای احکام در مرحله قبل به شما گفته بود ، صرف محکومیت به جزای نقدی موجب انعکاس اتهام در سوابق سجل کیفری نشده و طبیعی است که در صورت استعلام سوءپیشینه ، مورد مذکور اعلام نخواهد شد ولی این بدین معنا نیست که در ارتکاب مجدد جرم نیز این سابقه لحاظ نگردد .

سلام در خصوص سوال شما دوست عزیز به عرض برسانم جای نگرانی نیست، موضوع سابقه پرونده اخیر شما از موارد سوء سوابق قضایی نیست صرفا پیشینه شما استعلام شده است که ارتباطی به پرونده جدید شما نداره وصرفا میتونه برای قاضی رسیدگی کننده به پرونده شما گذشته شما رو روشن کنه که عملا باتوجه به حکم جزای نقدی شما موردی برای نگرانی نمیتونه باشه. ضمن اینکه حتما بحث عدم اطلاع تون از مطالبی که در فضای مجازی ارائه کردید و عدم سو نیت تون رو صراحتا به سمع و نظر مقام قضایی برسونید انشاا.. رفع خواهد شد.