چجوری لوازم خودمو هم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۷۶ #27109547

سلام.
خانوم من بدون اطلاع من و با استفاده از عدم حضور من در خانه تمام وسایل خونه که بیشتر از ۹۰ درصدش رو من خریدم رو به جای نامعلومی منتقل کرده. تمام فاکتورها هم به نام من هست اما خانومم همه رو برده و من الان فاکتوری ندارم. در زمان خرید هم کسی همراهم نبوده. الان من چجوری میتونم لوازمم رو پس بگیرم. الان دادخواست الزام به تمکین هم دادم اما چونکه لوازمی توی خونه نمونده قاضی دادخواست رو رد کرده. تجدید نظر هم رای داده فارغ از اینکه لوازم متعلق به چه کسیه چونکه توی خونه لوازم نیست پس دادخواست الزام به تمکین رد میشه. حالا من موندم پول ندارم لوازم بخرم و نمی دونم رفتم دفتر خدمات قضایی دادخواست استرداد لوازم بدم بهم گفته یا باید فاکتور داشته باشم یا شاهد. الان من هیچ کدوم رو ندارم باید چکار بکنم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهرحال باید چند نفر را که واقف به زندگی زناشویی شما میباشدجهت شهادت داشته باشید.. یا اگر فروشگاه شمارا بشناسند برای شما مجدد فاکتور صادر نمایند چون اگر درزمان خرید،فاکتور برای شما صادرشده، نسخه مربوط به فروشگاه معمولا موجودمیباشند.

ابتدائا اظهارنامه ارسال کنید. ‌

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

با سلام

اثبات حقوقی این موضوع دشوار است. اظهارنامه ارسال کنید و به نحوی بیان کنید که طرف مقابل اقرار به مالکیت شما بکند. اگر به نتیجه نرسیدید، از طریق طرح دعوی کیفری «خیانت در امانت» با اتکا به شهادت شهود علیه ایشان شکایت مطرح کنید. انشالله نتیجه می گیرید.

ابتدا بهتر است اظهارنامه ای ارسال نمایید سپس با استناد به اظهارنامه و شهادت شهود یا ارائه فاکتور اقامه دعوا نمایید بدون دلیل و مدرک قابل اثبات نخواهد بود

با احترام با اظهارناکه درخواست استردادنمایید واز ۱۱۰ بخواهید گزارش نمایید

با درود می‌بایست بتوانید اثبات نمایید.
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید