پول چک را دستی به ایشان دادم تا به حساب خود واریز کند؛ حالا شکایت کرده که به من بدهکار است؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۱ #27078548

سلام من در سال ۹۰یک آپرتمان خریدم و متاسفانه به علت نبود چک بصورت قرضی چکی از برادر خاننم گرفتم و پول چک را دستی به ایشان دادم تا به حساب خود واریز کند حالا بعد از ۹سال به علت اختلاف خانوادگی ایشان شکایت کرده که به من بدهکار است راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید بتوانید ادعای خودتان را اثبات کنید، در غیر این صورت می‌تواند طلب دین کند.

سلام ادعای شما خلاف ظاهر بوده و باید خودتون اثبات کنید وگرنه رای به نفع اون صادر میشه

"با سلام"
ادعای خود را اثبات نمایید تا تبرئه شوید

جهت اثبات ادعای خود اگرشاهد داشته باشید رای به نفع شما صادر خواهد شد

جهت اثبات ادعای خود اگر اگر داشته باشید رای به نفع شما صادر خواهد شد

تنها با اثبات ادعایتان امکان دفاع در برابر شکایت یا دعوی مطروحه را خواهید داشت . اثبات ادعا نیز فقط و فقط از طریق معرفی تعدادی شهود مطلع به دادگاه میسر است که درصورت تشخیص صحت آن شهادتها قاضی حکم به رد دعوی مطروحه بدهد .

وجودچک درید دارنده ظهوردرطلبکاربودن اوست.اگربابت ضمانت باشد فقط جنبه شکایت کیفری ندارد.ایشان می تواند مطالبه طلب کند .بایدادله ومدارک ارائه کنید یاشهودی ارائه کنید که مبلغ را پرداخت نموده اید.