لطفا درباره اعاده دادرسی راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #27016789

من هنگام جلب در خونه که اومدن رفتم کلانتری تو کلانتری خود زنی کردم، پدر و مادرم دیدن ریس کلانتری هم دیده ولی خوب به نفعش نبوده صورت جلسه نشده ولی دوربین خود کلانتری حتما تصویر رو ضبط کرده، این جریان واسه ۹۷/۶/۶ هست، بعدشم دادیار تو اون وضع روحی به زور اقرار کلی ازم گرفتن موضوع پرونده تهدید و جعل اسم هست، در اینستاگرام، حالا دادیارم قید نکرده با اینکه دیده.
من الان از کجا شاهد بیارم؟
همه میدونن که تو کلانتری دادیاری کلا همراه ۲ نفر یا یک نفر راه میدن، حالا من عکس خود زنی دست خودمم دارم.
حتی راهنمایی کنید لطفا.

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توجه به اینکه دلایل کافی ندارید
مشمول اعاده دادرسی نیست توضیح شما
اعاده دادرسی از راههای فوق العاده اعتراض به احکام قطعی شده محسوب میشود

توضبحات شما مشمول اعاده دادرسی نیست

سلام
اعاده دادرسی از راههای فوق العاده اعتراض به احکام قطعی شده محسوب میشود و محکوم علیه تحت موارد خاصی می تواند تقاضای اعاده دادرسی بدهد، وجود یکی از شرایط اعاده دادرسی که در ماده قانون ذکر شده باید وجود داشته باشد تا بتوان اعاده دادرسی نمود، با توجه به اینکه دلایل کافی ندارید احتمال پذیرش اعاده دادرسی ضعیف است اما از این طریق برای طولانی کردن پروسه رسیدگی می توانید استفاده کنید