میتونم ازش شکایت کنم برای تهدید مادرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۸۳ #26906498

سلام ودرود،میدونم طولانیه اما لطفا محبت کنید و مطالعه کنید لطفا خیلی مهمه_ بنده دریک منزل دوطبقه_طبقه بالا مستاجر میباشم طبقه پایین هم یک مستاجر دیگر زندگی میکند این دوطبقه متعلق به دوشخص متفاوت میباشد که به اجاره دادند یکی به من ویکی به همسایه طبقه پایین_این همسایه طبقه پایین من چند بار اومده دم خونم در زده میگه چرا یکم بلند صحبت میکنید امشب اومد دم خونم وگفت آروم صحبت کنید بهش گفتم ماکه آروم صحبت میکنیم مادرم یهو بهش گفت تو چرا افراد معتادی که هر روز میاری خونت و میبری رو نمیبینی ما آسایش نداریم از دستت و خودتم تا ۵ صبح بلند بلند صحبت میکنی بوی مواد مخدر تریاک هم توی پله ها اینقد راه میندازی که نمیشه رد شد از توی پله ها همسایه طبقه پایین مادرمو تهدید کرد وگفت الان همون معتادهارو زنگ میزنم میارم حالیت کنن ما زنگ زدیم ۱۱۰ پلیس اومد پلیس گفت ما نمیتونیم زنگ در خونشو بزنیم خودتون صداش کنید صداش کردیم اومد توی کوچه پیش ماشین کلانتری مادرم گفت جناب سروان این معتاد هارو میاره تو خونه مشترک یکی اون گفت یکی مادرم همسایه طبقه پایین به مادرم گفت اونجوری ام که فکر میکنید از پشت کوه نیومدم یهو همسایه طبقه پایین به مادرم گفت شما از پشت کوه اومدین من عصبی شدم به طرف همسایه طبقه پایینم در حضور پلیس حمله کردم گفتم درست صحبت کن رفتم طرفش و انگشتامون توی هم قفل شد یکم هولش دادم که پلیس جدامون کرد و منو نشوند تو ماشین کلانتری ولی همسایه طبقه پایین رو کتکش نزدم یا مشت یا سیلی هیچی بهش نزدم فقط در حدنیم متر هولش دادم روی زمین هم نیافتاد حتی بعد منو و همسایه طبقه پایینو برد کلانتری پلیس مادر من هم اومدکلانتری بعد همسایه طبقه پایین گفت میخواد بره شکایت کنه از دست من و مادرم به جرم اینکه من بهش حمله کردم و زدمش الان اگه شکایت کنه از من یا مادرم چه جرمی برای من یا مادرم بریده میشه؟؟ اصلا جرمی مرتکب شدیم من ومادرم؟؟من میتونم ازش شکایت کنم برای تهدید مادرم اما مدرک وشاهدی نداریم اما پشت کوهی رو جلوی پلیس به مادرم گفت آیا این هول دادن من جرم داره برام خیلی خیلی ممنون

مشاوره حقوقی تهدید
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان تهدید قابل پیگیری می باشد

بادرودوسلام باعنوان تهدید اقدام به طرح و تقدیم شکایت نمایید.

با احترام تحت عنوان تهدید می توانید شکایت کنید.

با سلام، شما به چند طریق از ایشان می توانید شکایت کنید پرونده شما نیاز به بررسی دارد

میتوانید تحت عنوان اتهامی تهدید از او شکایت کنید.

سلام تهدید توهین می تواند حد قذف نیز باشد

درود:در مورد تهدید جرم است،امکان شکایت کیفری وجود دارد.