در حکم الزام به استخدام جعل صورت گرفته است من تحت چه عنوانی باید شکایت کنم؟

سلام
در دعوی دیوان عدالت اداری با موضوع و حکم قطعی الزام به استخدام با سمت و محل خدمت مشخص، دستگاه اجرائی محکوم علیه در مرحله اجرای احکام با ساخت و ارائه تعهد نامه خدمت جعلی ثانویه ای با مفاد غیر معقول و خارج از عرف مبنی بر انصراف از حقوق استخدامی از طرف محکوم له و نسبت دادن به او، بدون رعایت کامل مفاد رای در خصوص سمت و محل خدمت استخدام، قاضی اجرای احکام را فریب داده و پرونده را به علت اجرای حکم مختومه کرده ولی صرفا استخدام رخ داده است.
در حال حاضر مدارکی بدست آمده که ثابت می کند استخدام برخلاف تمامی مفاد رای دیوان بوده،
نسخه الکترونیک تعهد نامه جعلی ثانویه در اتوماسیون اداری ثبت شده و موجود است ولی فاقد نسخه اصلی و فیزیکی است، و حاوی متن تایپ شده و امضاء و اثرانگشت رنگی با دستور رئیس و مهر ثبت وارده می باشد، ولی چون جعلی است فاقد نسخه اصلی است، و فقط کپی سیاه و سفید بدون برابر اصل به اجرای احکام ارسال شده است که قاضی حمل بر صحت کرده و پرونده مختومه شده است.
۱- آیا می توان پرونده را با مدارک جدید باز کرد و درخواست اجرای کامل رای را از قاضی اجرا احکام نمود؟
۲-آیا می توان شکایت جعل مادی یا معنوی- اسناد سازی یا نسبت دادن اقرار غیر واقعی به دیگری- جعل اسناد سازی الکترونیک و جرائم رایانه ای در اتوماسیون اداری- یا سوء استفاده از سمت و ابزار و تخلفات اداری - یا .... طرح کرد؟ کدام یک؟

با تشکر

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۷ #26702181
مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام بدوا بایستی با شکایت شما دادسرا به موضوع جرم جعل رسیدگی نموده در صورت اثبات و
و محکومیت متهم و قطعی شدن آن در محکمه کیفری با ارائه حکم آثار اجرای حکم بر اثر سند جعل را منتفی نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین
شتاب‌دهی
محسن خیری
محسن خیری ۱۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۷۸۶) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهرا نیک زاد
زهرا نیک زاد ۱.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۰) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرمان شرافتی زنگنه
آرمان شرافتی زنگنه ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهره کشاورزی
زهره کشاورزی ۳.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۲۸) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرزو سلیمانی
آرزو سلیمانی ۵.۸ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۵۰۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسن زنگی فیروزجایی
حسن زنگی فیروزجایی ۰.۲ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین پورعطا
رامین پورعطا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران ۶.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۳۸۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
محمدجواد خسرو نوبری
محمدجواد خسرو نوبری ۰.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
الهام ناظری
الهام ناظری ۱.۵ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهسا خاکپور
مهسا خاکپور ۰.۴ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسین مظاهری تهرانی
حسین مظاهری تهرانی ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
علی اکبر یزدانی
علی اکبر یزدانی ۳.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۳۶۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
آسیه فتاحی امیردهی
آسیه فتاحی امیردهی ۲.۱ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۸ / ۵ (۲,۳۲۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
محبوبه سلبی
محبوبه سلبی ۰.۶ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین رضایی
رامین رضایی ۵.۳ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۹۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهرداد مهرپویا
مهرداد مهرپویا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۲۰) دیدگاه
توحید میدانی
توحید میدانی ۱.۲ کارشناس ارشد حقوق
۴.۹ / ۵ (۱,۱۱۶) دیدگاه
جواد شاهسوند اینانلو
جواد شاهسوند اینانلو ۵.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۸۹) دیدگاه
سعیده کریم فر
سعیده کریم فر ۱.۰ کارشناس حقوقی
۴.۷ / ۵ (۶۶۳) دیدگاه