اگر در تجدیدنظر رای اعسار نقض بشه تکلیف بدهکار چی میشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۳۲ #26672126

با سلام
من در دادگاه اعسار بابت یک فقره چک موفق شدم رای اعسار بگیرم اما طلبکارم الان درخواست تجدید نظر داده و توی لایحه نوشته درخواست نقض رای اعسار را دارد.
دلیل اش اینکه شهود من در دادگاه نیومدن و قاضی با توجه به اینکه من دوماه قبل در دادگاه دیگری رای اعسار گرفته بودم و اونجا همون شاهد های همین پرونده حضور پیدا کرده بودن و همچنین به دلیل اینکه من هیچ ملک و خانه و خودروی به نامم نیست رای به اعسار من داده خواستار نقض حکم اعسار من شده.

حال سوالم اینکه احتمال نقض حکم اعسار من چقدره؟ بعدش اگر نقض بشه من باید چیکار کنم؟ یعنی باید چون پول ندارم بدم برم زندان؟ طرف میتونه حکم جلب بگیره یا دوباره دادگاه برای اخذ شهادت شهود برگزار میشه؟

ممنونم از شما

مشاوره حقوقی چک
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بدهی را باید یکجا پرداخت کنید باید تمام تلاشتون رو بکنید که رای نقض نشه

سلم چک طبق قانونی پرداخت شدنی است وشما باید چک را وصول کنید در راستای جلب شما بله میتواند لذا رصایت صاحب چک لازم است موفق باشید

بادرود بله با رد اعسار باید پرداخت کنید ودرصورت عدم پرداخت جلب امکان پذیره

در صورت نقض رای در مرحله تجدیدنظر شما باید به طور یکجا بدهی خود را پرداخت کنید و در صورت عدم پرداخت و در صورتی که مالی از شما جهت توقیف معرفی نشود امکان جلب شما وجود دارد ... البته بسته به علت رد اعسار تان، می توانید مجددا دادخواست اعسار ارائه نمایید اما این اقدام مانع جلب شما در طور روند رسیدگی نخواهد بود

باسلام درصورتی که بدهکار نتواند ادعای اعسار خودرا اثبات نماید موظف به پرداخت کل مبلغ بدهی است بنابراین بار اثبات اعسار بر دوش بدهکار است.

باسلام
احتمال نقض حکم اعساروجودداردوسپس صدورحکم جلب ولی شمامجددامیتوانیدطرح دعوی اعسارکنیدوباشرایطی که توضیح دادیدبه نظرمیرسدتاییددادنامه اعساردرمرجع تجدیدنظرمحتمل تراست

سلام بعد از نقض رای اعسار در دادگاه شما باید بدهی خودرا یکجا پرداخت نمائید