با توجه به اظهار نامه ی ایشان منی بر عدم کسب رضایت مالک بنده میتوانم زودتر شکایت حقوقی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۳ #26575170

بنده خریدار سرقفلی مغازه ای بودم و فروشنده در مبایعه ذکر کرده که چنانچه رضایت مالک را نتوانم کسب نمایم در بهمن ۱۳۹۹ امسال مبلغ ملک را به روز به بنده پس میدهد الان با اظهارنامه ای به بنده اعلام کرده نمیتوانم رضایت مالک را کسب کنم و منکر دریافت پول شده که البته مدارک و رسید و شهود موجود میباشد و از این بابت مشکلی نیست؟
سوال بنده اینست آیا برای شکایت حقوقی باید تا بهمن امثال منتظر بمانم یا با توجه به اظهار نامه ی ایشان منی بر عدم کسب رضایت مالک بنده میتوانم زودتر شکایت حقوقی کنم یا خیر؟ تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.با توجه به اینکه انجام تعهد از جانب ایشان مقید به فرارسیدن زمان خاصی گردیده و تا آن زمان عملا تعهدی به وجود نیامده که خلف وعده معنا یابد،میبایست منتظر آن زمان خاص بمانید.
البته ارسال اظهار نامه ی موید عدم توانایی بر انجام تعهد توسط متعهد،یکسری از حقوق تبعی و ابتدایی را برای شما ایجاد مینماید که بهتر است با مشورت حضوری یا تلفنی با وکیل از آنها آگاه شوید.

با سلام
چون تاریخ شما بهمن ماه میباشد لذا در صورت شکایت قبل از تاریخ مقرر در متن مبایعه نامه ، فروشنده ان را دلیل قزرار داده و خواسته شما رد خواهد شد لذا بهتر است بعد از گذشت زمان مقرر شده اقدام بفرمایید .

بله مطابق مفاد مبایعه نامه باید تا زمان مقرر منتظر بمانید و امکان شکایت زودتر از این موعد نیست اما برای شکایت مدارک معتبر و شهود در صورت وجود کمک کننده خواهند بود

با توجه به مفاد قرارداد و تعیین تاریخ بهمن ۹۹ برای استرداد مبلغ ، باید تا موعد مزبور منتظر باشید

سلام
با توجه به قید کردن زمان در مبایعه نامه ،می‌بایست تا آن زمان برای دریافت پول صبر کنید.

سلام
تا تاریخ بهمن ۱۳۹۹ در قرار داد تعهد شده نمی توانید زودتر شکایت حقوقی کنید

با توجه به مقید نمودن تعهد به زمان مشخص در قرارداد می بایست تا زمان مقررصبر کنید