مدت زمانی که طول میکشد تا احضاریه دادگاه برای پرداخت مهریه به زوج ابلاغ شود چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۴۶ پاسخ ۶۹,۶۷۷ #26474

باسلام.
بنده دردوران عقدمیباشم که همسرم درخواست مهریه کرده است.شورای حل اختلاف بنده را احضارکردومن ادعاکردم که این مبلغ مهریه خواسته شده درصلاحیت شورا نمیابشد(عین 110سکه و150مثقال طلا مقوم شده درحد5میلیون).آیاگفته اینجانب قابل قیول است؟واگرقراراست بعداراین به دادگاه برود،احضاریه دادگاه چندوقت بعدبه دست من میرسد؟باتوجه به اینکه من وهمسرم ساکن یک شهرنیستیم واوازشهرخودش اقدام کرده است.
باتشکر ازراهنماییتون.

مشاوره حقوقی مهریه
۴۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . رسیدگی ب پرونده مهریه در صلاحیت محاکم خانواده است .مگر اینکه بابت صلح و سازش ب شورا ارجاع شده باشد در نهایت حدودا یک ماه زمان خواهد برد گ در دادگاه پرونده ثبت شود

باسلام
طبق مصوبه جدید تمامی دعاوی خانوادگی جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال و در صورت عدم سازش مجددا پرونده به دادگاه خانواده جهت رسیدگی ارجاع میشود.

با احترام
حدود یک ماه ، نهایت دو ماه زمان میبرد

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

مدت آن قابل پیش بینی نیست .

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد زیاد طول نمی‌کشد

با سلام، نزدیک به ۱ ماه طول می کشد