مهریه زنی که همسرش فوت شده، از چه کسی باید دریافت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۴ #26368215

مادرم همسرش فوت شده و اموالی ندارد آیا مهریه را فرزندان شوهرش باید بدهند و با توجه به اینکه مهریه ریال بوده آیا با توجه به اینکه شوهر فوت شده به نرخ روز باید پرداخت شود ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه به نرخ روز از ماترک متوفی اخذ میشود

طرح دادخواست علیه ورثه ممکن است ولی به دلیل فقدان مال برای شخص متوفی چنین دعوایی منتج به نتیجه نمیگردد.

چون همسر فوت شده .‌دردادخواست مهریه اسم ورثه به عنوان قائم مقام‌متوفی ذکر می گردد لکن پرداخت مهریه ازاموال متوفی صورت می گیرد نه ازورثه .‌
محاسبه مهریه باتوجه به ریالی بودن آن تا زمان فوت محاسبه می گردد

سلام
وراث مادر می توانند علیه شوهر یا وراث شوهر مادرشان دادخواست مطالبه مهریه بدهند و به نرخ روز محاسبه می شود

در صورتی که شوهر فوت شده اموال و ارثیه داشته باشد بله در غیر این صورت از فرزندانش قابل مطالبه نیست

سلام
درصورت داشتن مال زوج متوفی قابل وصول است .مهریه به نرخ روز فوت محاسبه می شود.