حسابم مسدود شده رفتم بانک گفت فتا مسدود کرده الان من چیکار باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۷ #26244699

سلام
من از یک درگاه اینترنتی اقدام به خرید جزوه کنکوری کردم به مبلغ بیست هزار تومان که آخرم پول کسر شد ولی جزوه رو نتونستم دانلود کنم
۲ دقیقه بعدش مبلغ ۱۰۰ هزار تومان به حسابم از طرف فردی که نمیشناسم واریز شد
فرداش دیدم حسابم مسدود شده رفتم بانک گفتن فتا مسدود کرده
الان من چیکار باید انجام بدم آیا مشکلی پیش میاد برای من؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلامانسداد حساب بانکی به واسطه ی دستور مقام قضایی صورت میگرد و رفع آن نیز باید توسط همان مرجع صورت گیرد،لذا جهت اطلاع از مرجع مسدود کننده حساب خود به بانک مراجعه نمایید .

با سلام به پلیس فتا مراجعه و واقعیات را همانگون که اتفاق افتاده بیان نمایید در غیر این صورت و عدم اقدام ممکن است علاوه بر انسداد حساب در مظان اتهاماتی مانند فیشینگ قرار گیرید.

بایدازطریق فتا پیگیری کنید تا مشخص شود کدام مقام قضایی دستور توقیف حساب راداده است

سلام و درود
باید پرونده را پیگیری کنید و از قاضی درخواست رفع مسدودی با واریز مبلغ صدهزار تومان واریزی به حساب دادگستری اقدام کنید‌.
موفق باشید.