از اول دوباره باید شکایت کنم یا میشه اون شکایت های قبلی رو پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۷۶ #26168310

سلام من ۶ ماه پیش با همسرم دعوام شد مورد ضرب و شرع قرار گرفتم و نامه پزشک قانونی هم داشتم و به خاطر نفقه هم که نمیداد شکایت کردم ولی توی شورای حل اختلاف به خاطر نفقه رضایت دادم به خاطر دوتا بچه که ازشون دارم ولی این رضایت فقط برای فریب من بود که دوباره برگردم سر زندگی و دوباره آزار و اذیت کن حالا سوالم اینه میتونم برم شکایت هامو دوباره به جریان بندازم پیگیری کنم چون دیگه نرفتم سراغ شکایت ضرب و شرع رای آخر صادر شد پیگیری نکردم حالا از اول دوباره بتید شکایت کنم یا میشه اون شکایت های قبلی رو پیگیری کنم و به جریان بندازن.تو رو خدا راهنمایی کنید خودم و بچه ها در عذابین

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در صورت ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی جدید مجدد می‌توان طرح شکایت کرد

خیر در صورت ضرب و شتم جدید می توانید شکایت کنید.

بادرود و احترام؛
باتوجه به اینکه شما درخصوص ضرب و جرح،رضایت نداده اید میتوانید با ثبت مجدد شکواییه و ارائه مدارک و شهود خود ،موضوع را اثبات و علاوه بر دریافت دیه ویا ارش، تقاضای کیفر ایشان را از مرجع قضایی درخواست نمایید.
باتشکر

با سلام
اگر شما رضایت بی قید و شرط خود را اعلام کرده باشید ،دیگر نمیتوانید آن شکایات را پیگیری کنید.
ولی اگر همسرتان مجددا نفقه نمیدهند و شما را مورد ضرب و جرح قرارداده .میتوانید مجددا از ایشان شکایت کنید .

به مهر
اگر در مورد شکایت ضرب و جرح هم رضایت داده اید، نمی توانید و باید مجددا اقدام کنید
در غیر اینصورت می توانید همان قبلی را مجددا مفتوح نمایید
در مورد نفقه یا ترک انفاق هم بهمین منوال

سلام. اگر حکم ضرب و شتم قبلی صادر شده و اجرا نشده. و شما هم رضایت نداده باشید می تونید دوباره همون پرونده رو به جریان بندازید

اگر درخواست شما در قالب قرار ترک تعقیب بوده و پرونده به این علت مختومه شده باشد تا یکسال امکان به جریان انداختن مجدد را دارد ولی اگر رضایت بی قید و شرط خود را اعلام نموده باشید باید مجددا اقدام به شکایت نمایید .